Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Zachthout Vlonderplanken

Vuren, Grenen en Lariks Douglas zijn zachthout soorten. Deze zachthouten vlonderplanken worden van tevoren geïmpregneerd om zo de duurzaamheid van de vlonderplanken te verhogen. Douglashout is een naaldhout soort die van zichzelf al een hogere duurzaamheid heeft. De vlonderplanken van Douglas worden daarom ook niet geïmpregneerd. Onze zachthout terrasplanken hebben een levensduur van zo’n 10 jaar en zijn allemaal FSC-gecertificeerd. Wil je meer informatie over onze zachthouten vlonderplanken of wil je ze graag zien voordat je deze aanschaft? Kom dan langs in onze showroom of vraag een gratis proefstukje aan.

Wil je meer informatie over:

5 resultaten

5 resultaten

Zachthouten vlonderplanken kopen?

Heb je een beperkt budget voor een vlonder? Van al onze houten vlonderplanken, zijn zachthouten vlonderplanken zijn dan de perfecte oplossing. De naaldhout vlonderplanken van ons zijn altijd geïmpregneerd en FSC gecertificeerd. Impregneren wordt in de fabriek gedaan, dit verduurzaamt het hout. Bij zachthouten vlonderplanken adviseren we wel om een wat dikkere plank te nemen. Door een wat dikkere naaldhout plank te nemen wordt de vlonder sterker en stabieler.

Wat heb je nodig voor het monteren van zachthouten vlonderplanken?

Bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor het monteren en het onderhoud van een zachthouten vlonder, zoals: piketpalen, onderliggers, schroeven, beits en anti-worteldoek. Bij een naaldhout vlonder adviseren wij om de onderliggers maximaal 35cm uit elkaar zetten, zo wordt de vlonder stabieler. Om een zachthouten vlonder lang mee te laten gaan kan je hem het beste één keer in het jaar beitsen of verven.

Laat je zachthouten vlonderplanken monteren door echte vakmannen

Zie je het niet zitten om zelf aan de slag te gaan met het leggen van een zachthouten vlonder? Dat kunnen we ons goed voorstellen, want het is een klus die veel nauwkeurigheid en concentratie vergt. Bekijk alle mogelijkheden om je vlonder te laten leggen door echte vakmannen.