Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Hardhout vlondertegels

Hardhouten vlondertegels zijn ideaal wanneer je een vlonder gaat aanleggen. Met de hardhouten vlondertegels uit ons assortiment, stel je eenvoudig een terras samen welke helemaal in lijn ligt met jouw smaak. Onze hardhouten vlondertegels zijn FSC-gecertificeerd en bestel je natuurlijk met de laagste prijsgarantie. Wil je onze hardhouten vlondertegels graag in het echt zien voor je deze aanschaft? Kom dan langs in onze showroom of vraag gratis een proefstukje aan!

Wil je meer informatie over:

5 resultaten

5 resultaten

Ons assortiment hardhout vlondertegels

Binnen ons assortiment vind je hardhouten vlondertegels in diverse afmetingen verschillende hardhout soorten zoals Bankirai en Cumaru. Afhankelijk van de vlonder of terras dat jij wilt aanleggen, kun je kiezen voor vlondertegels van hardhout met afmetingen van 30x30, 50x50 en zelfs 100x100cm. Door de ruime diversiteit in ons assortiment aan hardhouten vlondertegels kun jij eenvoudig een vlonder aanleggen met de stijl, kleur en afmetingen die jij voor ogen hebt.

Het gebruik van terrastegels van hardhout voor jouw terras

Hardhout vlondertegels zijn een perfect alternatief voor hardhouten vlonderplanken. Deze vierkante planken kunnen eenvoudig aan de onderbalken worden geschroefd. De hardhouten vlondertegels zijn vooral geschikt voor vlonders en terrassen die niet zwaar worden belast door tuinapparatuur zoals bijvoorbeeld zware grasmaaiers. Het plaatsen van tuinmeubelen is vanzelfsprekend wel mogelijk. De hardhouten vlondertegels bieden voldoende stevigheid voor loungesets en vergelijkbare tuinmeubelen. Zo geniet je gedurende de zomer in de fijnste omstandigheden en in een stijl die helemaal bij jou aansluit.

Als er geen sprake is van een overkapping dan is het, in verband met de veiligheid, beter om vlondertegels van hardhout met groeven te kiezen. Dit voorkomt gladde oppervlaktes na een regenbui, doordat het water in de groeven gemakkelijker kan weglopen. Dit geldt ook voor vlonders en terrassen die direct naast een buitenzwembad worden aangelegd. Bestel daarnaast altijd een worteldoek bij jouw vlondertegels. Deze voorkomt dat er onkruid onder de vlonder of het terras kan groeien.