Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Svedex deuren

Stijlvol, vernieuwend en betaalbaar, dat zijn de binnendeuren van Svedex. Een Svedex binnendeur is niet enkel een bouwelement meer, maar een toevoeging op jouw interieur. Er was een tijd dat alle binnendeuren hetzelfde waren, maar tegenwoordig is er vraag naar net even iets anders en net even meer karakter. Svedex deuren worden ontworpen om ieder interieur mooier te maken. Het uitzoeken van nieuwe binnendeuren is niet altijd even makkelijk. Het belangrijkste is dat de deuren passen bij jouw interieur en woonstijl. Je vindt binnendeuren in alle stijlen tussen onze collectie Svedex deuren. Voor al onze binnendeuren kun je terecht op onze binnendeuren pagina.

Wil je meer informatie over:

107 resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

107 resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Svedex binnendeuren met hoge kwaliteit afwerking

Svedex deuren zijn professioneel afgelakt met een unieke en milieuvriendelijke superlak. Dit is een lichtbestendige en kras vaste laklaag verkrijgbaar in drie kleuren wit. Een hoogwaardig en duurzaam product waar je nog jaren plezier van hebt. De onderkant van de Svedex deuren wordt geseald. Hierdoor zijn de deuren ook geschikt voor de badkamer. Er kan nu namelijk geen vocht in de onderkant van de deur trekken.

Svedex binnendeur met glas

Wanneer de keuze is gevallen op een deur met glas heb je, naast drie kleuren lak, ook nog keuze uit drie bewerkingen glas: blank glas, gezandstraald glas en satijnglas. Ook de veiligheid staat hoog in het vaandel bij het Nederlandse bedrijf en daarom zijn alle Svedex deuren voorzien van gehard veiligheidsglas. Daarnaast zijn Svedex deuren FSC-gecertificeerd. De deuren worden geleverd inclusief boringen en gemonteerd slot.

Voor elk interieur, een Svedex deur

De collectie Svedex deuren heeft een compleet programma aan deuren om voor elk interieur een totaaloplossing te bieden. Hierin vind je verschillende stijlsoorten. Zo beschikt de Casual collectie (Connect en Linea) over mooie ingetogen en moderne binnendeuren. De Elegant-serie (Character) is klassiek en stijlvol. Maar als je deuren zoekt die net wat aparter zijn, dan zal je waarschijnlijk eerder slagen in de Passie collectie (Elite, Random en Modis), voor een avontuurlijk en dynamisch design. Binnen elke serie vind je verschillende varianten op hetzelfde ontwerp. Zo is het soms wenselijk dat een deur een dichte afwerking heeft. Voor deze ruimtes zijn er paneeldeuren. Bij andere ruimtes wil je misschien iets meer ruimtelijkheid en openheid creëren. Dat bereik je het best met een glasdeur. Ook hier heb je veel variatie in per serie.

Jouw Svedex deur, klaar om af te hangen

Omdat alle Svedex deuren afgelakt worden afgeleverd en je daar in ieder geval niks meer aan hoeft te doen, zijn de deuren klaar om af te hangen. De opdek deuren zijn eenvoudig te monteren. Het uitzoeken van de deuren duurt waarschijnlijk langer!

 • Til de bestaande deuren uit de paumelle scharnieren
 • Draai de paumelle scharnieren in de nieuwe deur
 • Hang de nieuwe deur in de paumelle scharnieren van je kozijn
 • Monteer tot slot het bijpassende deurbeslag

Reinigen en overschilderen van jouw Svedex deuren

Je kunt de deuren met de standaard huishoudelijke schoonmaakmiddelen reinigen. Neem de deuren na het reinigen altijd even af met schoon water. De superlak is niet bestand tegen schuurmiddelen of schuursponsjes!

De met superlak afgelakte Svedex deuren zijn voorzien van een milieusparende toplaag. Het resultaat is een harde laklaag die bestand is tegen krassen, invloeden van licht en huishoudchemicaliën. Mocht je het toch nodig vinden de deur over te schilderen, gebruik dan de volgende adviezen:

 • Ontvetten met een oplossing van amoniak en water
 • Opschuren met schuurpapier 160-180
 • Naschuren met schuurpapier 180-220
 • Voor het aflakken stofvrij maken
 • Aflakken met lak op acrylaat basis of alkhydbasis
 • Laat plakband nooit te lang op de deur zitten