Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Tegels Geïmpregneerd

HomingXL heeft geïmpregneerde tegels van grenen hout in het assortiment. De geïmpregneerde vlondertegels hebben een afmeting van 50 x 50 cm of 100 x 100 cm. Vaak worden deze houten terrastegels gebruikt om een looppad te maken of om op een balkon een vlonder te leggen. Door de afmeting van de geïmpregneerde vlondertegels is het gemakkelijk te verwerken op een balkon. Liever een andere afmeting, bekijk dan al onze houten tegels of composiet tegels. Alle tegels bieden wij tegen de scherpste prijs aan en leveren wij, wanneer gewenst, bij je thuis af.

Wil je meer informatie over:

2 resultaten

2 resultaten

Het leggen van geïmpregneerde houten tegels

Voor het leggen van geïmpregneerde houten tuintegels is een waterpas liggende ondergrond belangrijk. Om onkruid te voorkomen, adviseren wij om een anti worteldoek te gebruiken. Je kan hier vervolgens de onderliggers op leggen waar je de houten tuintegels met speciale vlonderschroeven op vastmaakt. Het is aan te raden om de onderliggers op een stevige ondergrond te plaatsen, bijvoorbeeld een ondergrond van (oude) betonnen tegels. Uiteraard is er voor de montage van de geïmpregneerde vlondertegels in leginstructie beschikbaar.

Voordelen van geïmpregneerde houten tegels

De geïmpregneerde houten tegels zijn een stuk voordeliger dan hardhouten tegels. Doordat de houten tegels reeds zijn geïmpregneerd kan je deze direct verwerken. Je hoeft deze nadien dus niet meer in de olie te zetten. Je bent dus snel klaar met het aanleggen van je looppad of balkon. Doordat geïmpregneerde tegels van zachthout zijn gemaakt is voorboren ook niet nodig. Bij hardhouten tegels moet je dit wel altijd doen. Via onze website bestel je jouw geïmpregneerde terrastegels gemakkelijk en snel. Mocht je de geïmpregneerde tegels in het echt willen zien, bezoek dan onze showroom in Vianen (Utrecht). Hier staan onze tuin specialisten voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.