Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Leren banken

Je wilt een leren bank kopen. De keuze voor het materiaal was een makkie. Heb je een stoer of klassiek interieur? Dan zit je met een leren bank wel goed! Afhankelijk van het model bank dat je kiest pas je jouw leren bank aan naar jouw woonstijl. Dit kan met de stof en kleur keuze van HomingXL. Een leren bank is niet alleen praktisch maar zal bijdragen aan de gewenste sfeer van jouw woonruimte. In de aanschaf is een leren bank wellicht wat duurder dan een bank van stof, maar over het algemeen gaan leren bankstellen ook weer langer mee. Bij HomingXL hebben we twee leersoorten waar jij je bank mee kan bekleden.

75 resultaten
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

75 resultaten
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Welke leersoort kies ik?

Bij onze leren bankstellen kun je kiezen uit twee soorten gerecycled leer. De Pasadena leer heeft een duidelijke “tekening” en meer keuze in kleur. Voor een iets modernere leren bank zou de Pasadena een prima keuze zijn. Ben je op zoek naar klassieke leren bankstellen, kies dan voor de Colorado leer. Dit is een leersoort met een iets minder uitgesproken tekening. Beide zijn samengestelde leersoorten van 30% polyester en 70% écht leer. Zo heeft je leren bank je de stoere, robuuste en rijke uitstraling van echt leer en de voordelen van synthetisch leer. Dit merk je in de prijs en het onderhoud van je leren bankstel. Door de ruime keuze in kleur, creëer je precies de leren bank die bij je past.

Onderhoud leren bankstellen

Omdat een leren bank van HomingXL een polyester toplaag heeft hoef je deze niet in te vetten zoals je met 100% leer wel zou moeten doen. Leren banken kunnen over het algemeen niet goed tegen direct zonlicht. Ook een samengestelde leersoort zoals onze Pasadena of Colorado kan uitdrogen. Schoonmaken doe je simpelweg met een vochtige doek. Heb je hardnekkige vlekken op je leren bank, raadpleeg dan onze blog over het onderhouden van je meubels. Hierin vind je onder andere tips en tricks en een handige vlekkentabel.