Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Austria deuren

Modern, retro, industrieel of klassiek; welke woonstijl je ook hebt, Austria biedt een bijpassende binnendeur. Austria binnendeuren zijn al meer dan zestig jaar toonaangevend voor ieder interieur. De kant-en-klare witte opdekdeuren van Austria zijn professioneel afgelakt en kunnen direct worden opgehangen. Op deze kwaliteitsdeuren zit een minimale garantie van vijf jaar. Ook heeft het Nederlandse merk een prachtige collectie zwarte binnendeuren, perfect voor in een industrieel interieur. Je kunt met vertrouwen Austria binnendeuren online bestellen bij HomingXL. Wij bieden onze binnendeuren altijd tegen de laagste prijsgarantie. Voor alle binnendeuren kun je weer terug naar de hoofdpagina.

Wil je meer informatie over:

104 resultaten
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

104 resultaten
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Kwaliteit en afwerking van Austria binnendeuren

Austria binnendeuren zijn van hoge kwaliteit en hebben een gedegen constructie. De deuren worden uitsluitend gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen. Zo wordt er een uitgebreid assortiment Austria binnendeuren geproduceerd uit FSC gecertificeerd hout en geldt voor alle deuren minimaal 5 jaar garantie. Alle Austria glasdeuren worden voorzien van gelaagd veiligheidsglas, de glazen panelen zijn in verschillende uitvoeringen te krijgen.

Verschillende stijlen van Austria deuren

Sense binnendeuren van Austria passen prima in een modern interieur. De glasdeuren bevatten geen glaslatten, hierdoor hebben de deuren aan beide zijden dezelfde uitstraling. De Balance binnendeuren van Austria zijn fraaie paneeldeuren die naadloos passen in ieder interieur. De tijdloze uitstraling van de Balance collectie kan toegepast worden van klassieke tot aan moderne interieurs. Ook heb je bij deze serie voor de glasdeuren een ruime keuze in glas beschikbaar.

Gemak van kant-en-klare Austria deuren

De Balance en Sense opdekdeuren van Austria zijn kant-en-klaar en kunnen direct worden opgehangen. In een handomdraai geef je jouw huis een fraaie make-over. Je hoeft niets meer te schilderen want deze Austria binnendeuren zijn reeds afgelakt. Eventueel glas wordt fabrieksmatig gemonteerd. Dit bespaart je veel tijd. Het monteren is vrij gemakkelijk. Je haalt de paumelles en het slot uit je oude opdekdeur en plaatst deze terug op je nieuwe Austria binnendeuren. Je boort het kruk gat op de juiste plek en monteert je favoriete deurkruk. Nu is je deur klaar om teruggehangen te worden.

Reinigen en overschilderen van Austria binnendeuren

De afgelakte binnendeuren van Austria zijn gemakkelijk te reinigen met de standaard schoonmaakmiddelen. Gebruik geen schuurmiddel of schuursponsjes. De afgelakte deuren hebben geen extra laklaag meer nodig. Mocht je het in de loop der jaren toch nodig vinden om de Austria deur opnieuw te lakken, schuur deze dan licht op en lak af met een kleur naar keuze.

Austria deuren online bestellen

Austria deuren online bestellen? Bij HomingXL doe je dat in een handomdraai. Kies je deur, selecteer de afmeting, de draairichting en eventueel het soort slot dat je wilt hebben. Heb je een glasdeur gekozen, dan heb je nog keuze uit verschillende glassoorten. Het online samenstellen en bestellen van een Austria deur gaat bij ons heel gemakkelijk en snel. Vind je het lastig om jouw keuze online te maken, kom dan langs in onze showroom in Vianen (Utrecht). We helpen jou graag met het maken van een goede keuze. Heb je deuren eenmaal besteld, dan heb je deze vaak al binnen 8 werkdagen in huis.