Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Opdekdeuren met de laagste prijsgarantie

Voorkom tocht in jouw woning door het gebruik van opdekdeuren. Dankzij de opdek rand aan de zijkant van de deur houd je de luchtstroom tegen. Dit biedt talloze voordelen tegenover de traditionele (stompe) deuren. Zo kun je de opdekdeuren gemakkelijker installeren, hoef je het kozijn niet op maat aan te passen en gaat het stormachtige Nederlandse weer gewoon aan jou voorbij. Binnen ons assortiment vind je een groot aantal opdek deuren tegen de laagste prijs. Wil je toch nog even kijken bij al onze binnendeuren?

opdek vs. stompe deur

Wil je meer informatie over:

136 resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 6

136 resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 6

Betere deur: opdek voorkomt overlast

Hard dichtslaande deuren zijn een ergernis binnen veel huishoudens. Een kleine windvlaag kan tot grote schade leiden. Dankzij het gebruik van opdek binnendeuren voorkom je deze potentiële schade. De opdekrand zorgt bovendien voor een luchtdichte sluiting tussen de deur en het kozijn. Binnen een handomdraai monteer je de nieuwe opdek binnendeuren in de scharnieren van het kozijn.

Je kunt binnen ons assortiment aan opdekdeuren kiezen uit vlakke deuren, opdekdeuren met freeslijn en opdekdeuren met glas. De merken Svedex en Austria brengen continu nieuwe modellen uit die binnen ieder huishouden passen. Onze binnendeuren zijn onder andere geschikt voor moderne en klassieke interieurstijlen. De deuren zijn voorzien van witte grondverf, zodat je de deuren zelf helemaal naar wens kunt afschilderen.

Opdekdeuren online bestellen

Ontvang jouw nieuwe opdek binnendeuren binnen enkele dagen in huis. Wij bezorgen de producten tot aan de deur. Opdek binnendeuren zijn voorzien van een slotgat, zodat je jouw gewenste deurbeslag kunt monteren. Heb je interesse in een bepaalde deur? Opdek binnendeuren op HomingXL bevatten duidelijke productfoto’s, zodat jij direct kunt zien hoe goed deze in jouw interieur passen. Kom je er online niet uit of wil je de deuren bekijken, kom dan langs in onze showroom in Vianen (Utrecht).