Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Gratis kleurstaal aanvragen

Ontvang de gewenste kleurstalen binnen 2 á 3 werkdagen per post

Soms is een foto voldoende, of als je het product al kent vanuit een winkel waar je bent geweest. Maar ben je nog onbekend met het product of twijfel je welke kleur of materiaal het beste bij je past? Maak dan gebruik van onze service en vraag direct gratis een kleurstaal aan!

Twijfel je tussen een aantal kleuren? Geen probleem, je kunt bij ons meerdere kleurstaaltjes aanvragen. Zo kun je thuis bij dag- en avondlicht direct bekijken of de stof/het materiaal aan je verwachtingen voldoet. Onze kleur/stof stalen zijn afgezaagde of geknipte stukken van de echte planken en producten, dus geen speciaal demo materiaal.

Om een staaltje aan te vragen, dien je eerst een product te selecteren uit ons productenaanbod. Wil je ons uitgebreide aanbod in het echt zien? Kom dan langs in onze nieuwe showroom!

Heb je een kleurstaal besteld maar nog niet ontvangen?
Met name tijdens het klus seizoen, voorjaar en zomer, is het erg druk bij ons. Wij merken dat de postverwerking soms ook wat vertraging oploopt. Het kan dus zijn dat dit wat langer duurt dan je van ons gewend bent.