Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Lariks Douglas Verandas

Een nieuwe veranda van Lariks Douglas hout geeft je tuin, door de oranjebruine kleur, een warme uitstraling. Een Lariks Douglas veranda of een Lariks Douglas overkapping is hetzelfde. Je kan onderscheid maken tussen een Lariks Douglas veranda welke aan een gevel vast zit of een Lariks Douglas veranda welke vrijstaand is. De laatste jaren hebben deze Lariks Douglas overkappingen aan populariteit gewonnen. Het buitenleven wordt steeds belangrijker en een veranda kan daar een grote rol in spelen. Door het bouwen van een Lariks Douglas Elephant veranda kan je ook bij wat minder mooi weer nog steeds in je tuin genieten. Bij mooi weer zorgt een veranda juist voor de nodige schaduw. Creëer met de tuinmeubels en bijvoorbeeld een barbecue een extra dimensie in je tuin. Een heerlijke plek om uit te rusten of samen te komen met vrienden of familie. Het voordeel met Lariks Douglas overkappingen is dat je deze helemaal zelf kunt bedenken. De benodigde materialen bestel je eenvoudig en snel via onze website. Ook kan je kiezen voor een Lariks Douglas veranda, welke als bouwpakket wordt geleverd. Met de bijgeleverde bouwtekening kan je een Elephant veranda gemakkelijk opbouwen.

Wil je meer informatie over:

19 resultaten

19 resultaten

De duurzaamheid van een Lariks Douglas veranda

Douglas hout is een naaldhoutsoort afkomstig uit Noordwest-Europa die van nature een hoge duurzaamheid en sterkte heeft. Lariks Douglas hout valt onder de duurzaamheidsklasse 3, die 10 tot 15 jaar mee kan gaan. Een Douglas Elephant veranda gaat vele jaren mee. Met onze speciale Douglas verf of Douglas olie kan je het hout naar eigen smaak bewerken en het unieke karakter van het hout versterken. Je kan de Lariks Douglas veranda voorzien van een afwerking met naturel olie, waardoor je de warme kleur van het Douglas hout behoudt en versterkt. Ook kan je door bijvoorbeeld Hermadix olie in de kleur Dim Grey jouw Lariks Douglas veranda een grijze tint geven. Tip: probeer altijd eerst een proefstukje te voorzien van olie of verf om het resultaat te zien.

Online een Lariks Douglas overkapping kopen

Wanneer je een Lariks Douglas overkapping of Lariks Douglas veranda wilt gaan maken, dan wil je zeker weten dat het Douglas hout van goede kwaliteit is. Al ons Douglas hout heeft een goede kwaliteit, waardoor je er jaren mee vooruit kan. Bij HomingXL kan je eenvoudig, goedkoop en snel al het hout voor je Lariks Douglas overkapping bestellen. Ook de Elephant veranda’s zijn scherp geprijsd en worden net zo makkelijk thuis bij je afgeleverd. Wanneer je vragen hebt over het bouwen van een Douglas veranda, dan kan je ook hulp vragen aan onze product specialisten. Wij helpen jou graag om het eindresultaat te krijgen wat jij voor ogen hebt. In onze showroom en op onze inspiratie pagina kan je ideeën opdoen voor jouw Elephant veranda of Lariks Douglas overkapping.