Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Bankirai vlondertegels

De vlondertegels van Bankirai hardhout zijn er in verschillende formaten en zijn allemaal van top kwaliteit. Bankirai hardhout is uit Zuidoost-Azië afkomstig en wordt voor vele toepassingen gebruikt. Tegels van Bankirai hardhout zijn erg duurzaam, hebben een levensduur van 15-25 jaar en hebben van nature een geelbruine kleur, welke door weersinvloeden kan verkleuren naar grijsbruin. Wil je jouw Bankirai vlondertegels hiertegen beschermen, gebruik dan onze hardhout olie. Bij HomingXL koop je Bankirai tegels voor de laagste prijs en worden ze zeer snel bij je thuis bezorgd.

Wil je meer informatie over:

2 resultaten

2 resultaten

De verschillende formaten van Bankirai terrastegels

Bankirai terrastegels hebben we bij HomingXL in verschillende formaten. Zo kan je Bankirai tegels kiezen uit de 50 x 50 cm en de 100 x 100 cm. De Bankirai tegels van 100 x 100 zijn het meest populair. De tegels zijn allemaal kant-en-klaar en ideaal voor jouw balkon, dakterras, veranda of vlonderterras. Let bij je keuze op de dikte van de tegels, dit bepaalt namelijk hoe stevig deze is. Elke Bankirai terrastegel heeft een ribbel op de tegel zitten, waardoor je meer grip hebt wanneer je er op loopt en dus minder snel uitglijdt.

Het plaatsen van Bankirai tegels

Bij het plaatsen van Bankirai terrastegels, geldt net als bij het plaatsen van vlonderplanken, dat de onderconstructie goed wordt geplaatst. Belangrijk is dat de Bankirai terrastegels op voldoende onderbalken kunnen rusten. Bij de 100 x 100 cm Bankirai tegels geldt dat je in het midden 2 onderbalken moet gebruiken, bij voorkeur een hardhouten 45 x 68 mm onderbalk. Daarnaast moet je aan beide buitenkanten van de tegel 1 onderbalk plaatsen. Door de onderbalken met vlonderschroeven vast te zetten, zorg je voor een stevige fundering van je Bankirai terrastegels. Heb je een beperkte werkhoogte op je balkon of dakterras, gebruik dan de hardhouten onderbalk van 30 x 65 mm.