Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Barndeuren

Barndeuren zijn dé trend van nu! Een barndeur, in ‘normaal’ Nederlands ook wel een staldeur genoemd – is een uiterst karakteristieke binnendeur die jouw interieur net die extra boost mee geeft. Laat jouw persoonlijke smaak echt doorstralen door middel van een prachtige barndeur. Met deze deur in huis creëer je een mooi landelijk effect of geef je jouw rustige interieur toch een speels effect door een opvallende deur. Onze Austria barndeuren bestel je altijd tegen de laagste prijsgarantie. Neem ook een kijkje bij al onze binnendeuren.

Tip: Een barndeur is een perfecte schuifdeur! Neem een kijkje bij onze schuifdeursystemen om de ultieme landelijke sfeer in huis te halen.

Wil jij meer informatie over:

14 resultaten

14 resultaten

Verschillende kleuren Austria barndeuren

Een barndeur is perfect om je interieur net dat extra’s te geven. Vroeger werden binnendeuren vaak vergeten en koos iedereen voor veilig wit. Tegenwoordig mag een deur echter opvallen en juist dé kaskraker zijn in een ruimte. Eerst kwamen de zwarte, industriële deuren en nu maken deze (deels) plaats voor de barndeur. Op HomingXL vind je barndeuren van Austria in de klassieke kleur eikenhout en wit. De eiken gekleurde deuren zijn gemaakt van eikenhout, waardoor ze deze automatisch ook de kleur van eikenhout meekrijgen. Wil je toch voor iets rustigers gaan, dan is een witte barndeur perfect voor jou. De witte deuren hebben een HDF toplaag en zijn daardoor zeer krasvast en van enorm goede kwaliteit.

Een barndeur al schuifdeur

Schuifdeuren op zich zijn al een grote, opkomende trend. Maak van jouw barndeur een schuifdeur met onze collectie schuifdeursystemen Door jouw barndeur op te hangen met een rails, heb je een echt landelijk en robuust effect. Daarnaast heb je vaak wat meer ruimte in een kamer en oogt hij groter. Wil je meer weten over dé trend van dit najaar: de barndoor en waarom jij er eentje nodig hebt in huis? Lees dan onze blog.