Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Bankirai Schuttingen | Tuinschermen

Schuttingen zijn de ideale oplossing om privacy te creëren in je tuin. Door de grote keuze in houten schuttingen is er voor iedereen een passende oplossing te vinden die past bij jouw wensen en eisen. Kies je voor een schutting van Bankirai hout, dan haal je een hardhouten schutting in huis met een levensduur van circa 25 jaar. In het assortiment van HomingXL zijn Bankirai schuttingen te vinden in verschillende maten en modellen. Ook hebben wij Louvre Bankirai schuttingen te koop, welke van een witte of grijze verf zijn voorzien. Alle Bankirai schuttingen bestel je gemakkelijk via onze website en natuurlijk is het ook mogelijk om te komen kijken in onze showroom in Vianen (Utrecht).

Wil je meer informatie over:

2 resultaten

2 resultaten

Waarom een Bankirai schutting kopen bij HomingXL?

Wil je jouw Bankirai schutting kopen bij HomingXL, dan verzeker je jezelf van de laagste prijs. Wij bieden niet alleen de scherpste prijzen op ons assortiment, maar wij leveren de producten ook snel bij je thuis. Een Bankirai schutting kopen bij HomingXL heb je dus tegen de laagste prijs en snel in huis. Hierdoor kan je snel aan de slag om jouw Bankirai schutting te plaatsen in de tuin.

Hoeveel palen en Bankirai tuinschermen heb ik nodig voor mijn schutting?

Maak voordat je aan de slag gaat met je klus een schets en zet daarbij alle afmetingen. Door deze schets te maken is het makkelijker om te berekenen hoeveel Bankirai tuinschermen je nodig hebt. Aan de hand van het gekozen scherm kan je vervolgens berekenen hoeveel schermen je nodig hebt. Het aantal bijbehorende tuinpalen welke nodig zijn, is over het algemeen één meer dan het aantal Bankirai tuinschermen. Vergeet niet het bevestigingsmateriaal mee te bestellen en wellicht ook beton om de tuinpalen stevig vast te zetten in de grond. Natuurlijk hebben we meer informatie beschikbaar voor het plaatsen van jouw Bankirai tuinscherm. Bekijk hiervoor ons 3 stappenplan over het plaatsen van een houten schutting en wat daarbij komt kijken.