Dé online specialist met de laagste prijsgarantie
 
Helaas

Het gewenste artikel is helaas niet meer beschikbaar.

Boxspring 1-persoons | Vast | zwart inari 100

Niet beschikbaar
Laagste prijsgarantie Gratis bezorgd v/a 1200,- 8.1/10
Afhalen vanaf 250,- is gratis, indicatie bezorgkosten: 89,-

Productbeschrijving

éénpersoons boxspring vaste (harde) bodem. Standaard geleverd met 6 ronde pootjes per matrasbodem. Afmeting pootjes: hoog 12 cm, diagonaal 5 cm

Lees meer

Harde box ook wel massieve box genoemd. Deze is gemaakt van hout en daarna gestoffeerd. Optimale ventilatie door open kern en katoenen afdekking.


Harde of verende box?


Je kunt ook voor een verende box kiezen. De geveerde box heeft een houten rand, bevat veren en heeft een afdeklaag van schuim. Vervolgens is deze ook gestoffeerd. De keuze voor een harde of een verende box kun je zelf maken. De een is niet beter dan de ander. In algemene zin geeft de combinatie van een verende box met een verende matras een meest optimale ondersteuning aan het lichaam en zorgt voor comfortabel ligcomfort.


Welke matras?


In principe kun je elke matras gebruiken op een box. De meest voorkomende matras is een pocketvering matras.


Wel of geen topdekmatras?


Een topdekmatras werkt comfort verhogend. Je kunt kiezen uit een koudschuim of een traagschuim topdekmatras. De keze is afhankelijk van je wensen. Koudschuim matras > Dit matras past zich gemakkelijk aan naar de vormen van je lichaam. Hierdoor kunnen spieren en pezen ontspannen en is de bloedcirculatie optimaal. Traagschuim matras > Doordat het traagschuim zich naar de contouren van het lichaam vormt, voelt het bijna vloeibaar aan. Uw lichaam wordt daarom goed ondersteund zonder drukpunten. Hierdoor zijn traagschuim matrassen geschikt voor mensen met gewricht- of rugklachten.

Eigenschappen

Artikelnummer #boxvast1zwartgr
Merk Bo Lundgren
Type Vlakke boxsprings
Model 1-persoons boxsprings
Kleur Zwart
Lees meer

Verwante producten