Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

CanDo

CanDo is een bekend merk onder de doe-het-zelvers (DHZ). Met de producten van CanDo kan je gemakkelijk een eigen stijl creëren in je huis. Door het brede aanbod van CanDo producten kan je vrijwel je gehele huis aanpakken. De producten zijn eenvoudig te gebruiken en passen in elk interieur.

Het assortiment van CanDo loopt erg uiteen en biedt voor iedereen wel wat wils. Heb je zin om te klussen dan kan je beginnen met een kleine klus, zoals een meubel maken van steigerhout. Heb je al meerdere klussen gedaan en ben je er handig en goed in geworden, dan biedt het assortiment van CanDo ook uitkomst. De ervaren klusser kan zich uitleven in het renoveren van zijn trap of het leggen van een parketvloer. Een greep uit het aanbod van CanDo:

Het aanbod van CanDo is zoals gezegd erg divers. HomingXL heeft een selectie van het totale assortiment van CanDo opgenomen in haar eigen assortiment. Hieronder wordt toegelicht welke productcategorieën HomingXL aanbiedt.

CanDo steigerhout & steigerbuizen

Met het steigerhout van CanDo kan je leuke tuinmeubels maken. Maak bijvoorbeeld een lounge bank met CanDo steigerhout in een naturel of een vintage look. Daarnaast kan je krukken, bankjes en stoelen maken van de producten van CanDo, waarbij je een bouwtekening en alle benodigde materialen erbij krijgt geleverd. Heb je een ander idee met het CanDo steigerhout en/of steigerbuizen? Bij HomingXL hebben we een ruim aanbod in CanDo steigerplanken en steigerbuizen.

 

CanDo binnenvloeren & plinten

De binnenvloeren en plinten van CanDo zijn er in verschillende materialen. Zo biedt Cando vinyl vloeren aan, waarbij je kan kiezen uit een grenen of eiken look. Deze CanDo vinyl vloeren zijn kwalitatieve kunststof producten, welke de uitstraling hebben van een échte houten vloer. Daarnaast heeft het de voordelen van vinyl. De CanDo vinyl vloeren zijn zowel geschikt in natte ruimtes, zoals de keuken, badkamer en toilet als in droge ruimtes zoals de woon- en slaapkamer.

De CanDo laminaat vloeren zijn er in verschillende kleuren en ook hier geldt dat je kan kiezen uit een grenen of eiken vloer. Ga je voor een vintage of klassieke look? Bij HomingXL vind je beide looks en anderen in het assortiment. De CanDo laminaat vloeren zijn van een goede kwaliteit. Daarnaast hebben ze voor elke smaak een passende laminaat binnenvloer welke ook nog scherp geprijsd is.

 

CanDo wandbekleding

Met CanDo wandbekleding kun je in een korte tijd een grote verandering aanbrengen in je interieur. Het assortiment bestaat uit dunne, reeds afgewerkte planken, die zonder boren of schroeven eenvoudig te bevestigen zijn.

Echt hout, natuurlijk mooi.

CanDo wandbekleding is gemaakt van massief hout en heeft daardoor een natuurlijke uitstraling waarbij de planken aangenaam en warm aanvoelen.

Snelle metamorfose.

Van een egaal gekleurde wand tot opvallende accenten, een snelle metamorfose is gegarandeerd. De afwerking rondom zorgt ervoor dat je na montage direct kunt genieten van het eindresultaat.

Eenvoudig en snel zelf aan te brengen.

Door de combinatie van plakstrips en lijmkit ben je verzekerd van een optimale hechting op de ondergrond en een eenvoudige montage. Ter ondersteuning is er een montagefilm en montage-instructie samengesteld.

Cando DecoWood

CanDo DecoWood is een speciaal concept voor decoratieve wandbekleding. Het assortiment bestaat uit massief houten planken van 5 mm dik, deze zijn zonder boren of schroeven eenvoudig te monteren. Door echt hout toe te passen heeft het product een natuurlijke uitstraling en voelt het warm aan. CanDo DecoWood zorgt direct voor een sfeervol effect in de ruimte.

 

CanDo traprenovatie

De traprenovatie van CanDo is er, net als de binnenvloeren, in drie mogelijkheden. Zo heb je CanDo traprenovatie in laminaat, vinyl en hout. De CanDo laminaat traprenovatie omvat alle benodigdheden voor het renoveren van je trap met laminaat. Te denken valt aan de overzettreden, afwerklijsten en stootborden. Daarnaast kan je met de CanDo trapspin gemakkelijk de maten per trede opmeten en aftekenen. De laminaat traprenovatie producten zijn geschikt voor intensief gebruik, waardoor je er jarenlang plezier van beleefd.

De Cando vinyl traprenovatie beschikt over zelfklevende vinyl traptreden, welke uit één stuk bestaan. Dit zorgt ervoor dat het resultaat mooier is doordat je geen naden ziet. Daarnaast is het eenvoudiger in de montage. De Cando traprenovatie vinyl heeft een lichte stroeve oppervlakte met een voelbare structuur. Dit in combinatie met het geïntegreerde antislip profiel, zorgt ervoor dat je zonder problemen de trap op en af kan gaan.

Tot slot is er nog de Cando houten traprenovatie. Net zoals de vinyl traptreden hebben de eiken traptreden een geïntegreerd antislip profiel, waardoor je probleemlos de trap kan gebruiken. Met de CanDo houten traprenovatie kies je voor de natuurlijke uitstraling van eiken. Door de traptreden te combineren met de stootborden en afwerklijsten kan je de trap mooi afwerken als één geheel.