Dé online specialist met de laagste prijsgarantie
 
Helaas

Het gewenste artikel is helaas niet meer beschikbaar.

Schutting kaderscherm grenen Royal recht 18L groen geïmpregneerd (180 x 180 cm) schermdikte 3,5 cm

38,50 Per stuk
Niet beschikbaar
Laagste prijsgarantie Gratis bezorgd v/a 1200,- 9.3/10
Afhalen is gratis, indicatie bezorgkosten: 79,-

Productbeschrijving

Grenen houten tuinscherm van het merk Elephant. De grenen schutting is 180 cm hoog en 180 cm breed. Dit kaderscherm in grenen bestaat uit 18 planken en is compleet omkaderd.


Let op: het betreft hier een scherp geprijsd budgetscherm. Het is dus mogelijk dat de latten elkaar niet altijd geheel overlappen.

Lees meer

De Elephant kaderscherm royal grenen schutting van 180 bij 180 cm is groen geïmpregneerd. De Grenen schutting heeft een schermdikte van 3,5 cm. De Grenen planken hebben het FSC keurmerk, wat aangeeft dat het gebruikte hout verantwoord is beheerd. Het kaderscherm is geïmpregneerd waardoor deze beter bestand is tegen weersomstandigheden en het voorkomt dat de schutting gaat rotten. De Classic schutting heeft een groene geïmpregneerde kleur. Het oppervlakte van de Grenen schutting is geschaafd. Plaats het Elephant tuinscherm tussen hardhouten of geïmpregneerde palen en bevestig deze met L-beslag of bevestigingshoekjes.


Het gebruikte Grenenhout (afkomstig van de grove Den) is een zachthout / naaldhout soort en door de duurzame wijze van impregneren wordt de levensduur verlengd tot 15 jaar.

Eigenschappen

Artikelnummer #009077
Merk Elephant
Type Planken schermen
Serie Royal
Kleur Groen geimpregneerd
Lees meer

Verwante producten