Dé online specialist met de laagste prijsgarantie
 
Helaas

Het gewenste artikel is helaas niet meer beschikbaar.

Vlonderplank totaalpakket geïmpregneerd Vuren bruin 2,8 x 14,5 cm (1,8 mtr) groef/vlak

Elephant vlonderplank totaalpakket geïmpregneerd Vuren bruin 2,8 x 14,5 cm (1,8 mtr) groef/vlak

NU 10% BESTELVOORDEEL
11,60 8,09 Per set
Niet beschikbaar
Laagste prijsgarantie Gratis bezorgd v/a 1200,- 8.3/10
Afhalen vanaf 250,- is gratis, indicatie bezorgkosten: 89,-

Productbeschrijving


Elephant vlonderplank totaalpakket geïmpregneerd Vuren bruin 2,8 x 14,5 cm (1,80 mtr) groef/vlak. Vlonder totaalpakket voor 1 m2 gelegd met vlonderplanken van 180 cm. Bevat 1 m2 planken, inclusief schroeven. Per m2 zit er ongeveer 2,2 strekkende meter onderbalk bij (lengte van deze onderbalken is 300 cm). De terrasplanken zijn 2-zijdig geprofileerd en kunnen naar eigen voorkeur gemonteerd worden. Bij dit type plank kunnen wat groen/blauwe vlekken zichtbaar zijn. Dit is geen schimmel, maar een reactie van de hars met het impregneermiddel. Dit hoort bij deze scherp geprijsde plank.

Bij dit pakket wordt geen rekening gehouden met snijverlies. De totale hoogte (onderbalken plus vlonderplanken) is 96 mm hoog.
In dit totaalpakket wordt er gerekend met een onderbalk afstand van 50 cm, dat komt neer op 2,2 strekkende meter onderbalk per vierkante meter totaalpakket. Maak je gebruik van een patroon in een terras, dan zal je extra onderbalken en schroeven moeten toevoegen aan je bestelling. De schroeven bij het totaalpakket zijn RVS vlonderplank schroeven van 50 mm lang. De totale hoogte van dit totaalpakket is 96 mm hoog. Het is aan te raden om altijd met granulaat onderleggers te werken onder de onderbalken.

Bij dit type plank kunnen wat groen/blauwe vlekken zichtbaar zijn. Dit is geen schimmel, maar een reactie van de hars met het impregneermiddel. Dit hoort bij deze scherp geprijsde plank.

Houd bij houten vlonderplanken altijd 1 cm in de breedte tussen de planken vrij. Kijk op onze info pagina voor de juiste leginstructie.

Eigenschappen

Artikelnummer #tot007759-180
Merk Elephant
Type Vlonderplanken totaalpakketten
Kopmaat 2,8 x 14,5 cm
Kleur Bruin geïmpregneerd