Dé online specialist met de laagste prijsgarantie
 
Helaas

Het gewenste artikel is helaas niet meer beschikbaar.

Vlonderplank totaalpakket hardhout Cumaru 2,5 x 14,5 cm (2,75 mtr) rondom vlak

Elephant vlonderplank totaalpakket hardhout Cumaru 2,5 x 14,5 cm (2,75 mtr) rondom vlak

NU 10% BESTELVOORDEEL
56,97 38,39 Per set
Niet beschikbaar
Laagste prijsgarantie Gratis bezorgd v/a 1200,- 7.8/10
Afhalen vanaf 250,- is gratis, indicatie bezorgkosten: 89,-

Productbeschrijving


Elephant vlonderplank totaalpakket hardhout Cumaru 2,5 x 14,5 cm (2,75 mtr) rondom vlak. Vlonder totaalpakket voor 1 m2 gelegd met hardhouten vlonderplanken van 275 cm. Bevat 1 m2 planken, inclusief schroeven. Per m2 zit er ongeveer 2,3 strekkende meter onderbalk bij (lengte van deze onderbalken is 215 cm). De hardhouten terrasplanken zijn 2-zijdig geprofileerd en kunnen naar eigen voorkeur gemonteerd worden.


Bij dit pakket wordt geen rekening gehouden met snijverlies. De totale hoogte (onderbalken plus vlonderplanken) is 90 mm hoog.

In dit totaalpakket wordt er gerekend met een onderbalk afstand van 50 cm, dat komt neer op 2,3 strekkende meter onderbalk per vierkante meter totaalpakket. Maak je gebruik van een patroon in een terras, dan zal je extra onderbalken en schroeven moeten toevoegen aan je bestelling. De schroeven bij het totaalpakket zijn RVS vlonderplank schroeven van 50 mm lang. De totale hoogte van dit totaalpakket is 90 mm hoog. Het is aan te raden om altijd met granulaat onderleggers te werken onder de onderbalken. Gebruik voor blijvend kleurbehoud onze hardhout olie.


Hardhout vlonderplanken zijn van nature veel sterker, duurzamer en stabieler dan naaldhout. Alle door ons geselecteerde hardhoutsoorten kennen een duurzaamheid van minimaal 25 jaar. Kiezen voor een bepaalde hardhouten terrasplank gebeurt dus vooral op basis van het profiel (vlak geschaafd, met groeven of geribbeld), op de dikte (hoe dikker de plank, hoe stabieler het terras) of op de breedte van de plank (bepalend voor de uitstraling). Houd bij houten vlonderplanken altijd 1 cm in de breedte tussen de planken vrij. Kijk op onze info pagina voor de juiste leginstructie.

Eigenschappen

Artikelnummer #tot000951-275
Merk Elephant
Type Vlonderplanken totaalpakketten
Kleur Bruin
Materiaal Hardhout