Dé online specialist met de laagste prijsgarantie
 
Helaas

Het gewenste artikel is helaas niet meer beschikbaar.

Solar Wandlamp Lesbos RVS

Luxform solar Wandlamp Lesbos RVS

OP=OP
15,99 12,95 Per stuk
Niet beschikbaar
Laagste prijsgarantie Gratis bezorgd v/a 1200,- 8.3/10
Afhalen vanaf 250,- is gratis, indicatie bezorgkosten: 20,-

Productbeschrijving

De in RVS uitgevoerde solar Lamp Lesbos is een wandlamp die uitermate geschikt is, om aan schutting of schuur waar geen stroomvoorziening aanwezig is, te bevestigen. Deze Solar buitenlamp werkt op zonne-energie, aanleg van een kabel is dus niet nodig. Indicatie van de brandduur is 6 uur. Lees meer
Solar tuinverlichting van HomingXL is de snelste, veiligste en gemakkelijkste manier om ’s avonds sfeer in je tuin te brengen. Eenvoudig en milieuvriendelijk. Deze lampen gebruiken geen elektriciteit, zij werken op zonne-energie. Elke lamp bevat een ingenieus ontworpen zonnepaneel dat (zon)licht omzet in elektrische energie. Deze energie wordt opgeslagen in oplaadbare batterijen. Wanneer het schemerig wordt, zal de opgeladen batterij ervoor zorgen dat de lamp gaat branden.
Elke Solar tuin lamp werkt los van andere verlichting en heeft geen stroomkabels of transformatoren nodig. Dit maakt Solar uitermate geschikt voor moeilijk bereikbare plaatsen of reeds aangelegde tuinen. Solar verlichting maakt gebruik van de uitermate hoogwaardige LED technologie en levert genoeg licht voor sfeervolle markeringsverlichting van voetpaden en trappetjes. .
Het systeem werkt ook als de zon niet schijnt, daglicht is in principe voldoende.Het enige waar je op moet letten, is dat er voldoende direct daglicht op de lichtcollector valt. Een plekje onder een grote boom of onder een afdakje zal een optimale lichtcollectie belemmeren.

  • Solar = groene verlichting!
  • Vervaardigd uit RVS
  • Voorzien van softtone LED
  • Handig te plaatsen naast voordeur

Eigenschappen

Artikelnummer #49195
Merk Luxform
Type Wandlampen
Kleur RVS
Materiaal Roestvast staal
Lees meer