Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Dakraam rolgordijn

Dakraam rolgordijn

De speciale ontwikkelde dakraam rolgordijnen zijn ideaal voor gebruik op schuine oppervlakten zoals een raam in een schuin dak. Door de speciale zijgeleiders blijft het rolgordijn netjes in het dakraam op zijn plaats en daarnaast zorgen de zijgeleiders ervoor dat er geen kieren zitten tussen dakraam en rolgordijn. In combinatie met een verduisterende stof laten deze rolgordijnen geen licht door. De rolgordijnen zijn voor verschillende merken en typen dakramen te krijgen. Zo vind je in onze collectie, rolgordijnen voor dakramen van Velux, Fakro, Rooflite, Dakstra en Keylite. Al deze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar. Zo vind je altijd een dakraam rolgordijn dat past in de stijl van de ruimte die je voor ogen hebt.

Wil je meer informatie over:

Helaas, er zijn geen producten die vallen binnen deze selectie.

Dakraam rolgordijn op maat

Omdat het rolgordijn ín het dakraamkozijn wordt gehangen, is het belangrijk dat het rolgordijn precies past. Onze dakraam rolgordijnen worden precies op de juiste maat gemaakt, je hoeft dus zelf niets in te korten of op maat te maken. Het enige dat jij hoeft te doen is jouw type dakraam aan te vinken in het menu van het door jouw gekozen merk voor de juiste maat rolgordijn. Vervolgens heb je jouw dakraam rolgordijn binnen de kortste keren in huis.

Cassette, geleiders en handgrepen van jouw dakraam rolgordijn

Voor de afwerking verdwijnt het dakraam rolgordijn in een zogenaamde cassette wanneer het rolgordijn open wordt gedaan. Wanneer je het rolgordijn dicht doet, wordt deze strak langs het dakraam geleid dankzij de geleiders. De cassette, geleiders en de handgreep worden standaard met een zilverkleurige aluminium afwerking geleverd. Wil je deze liever in het wit, dan is dat tegen een meerprijs ook mogelijk. Dit zorgt voor een extra mooie afwerking wanneer je dakraamkozijn ook wit is afgewerkt.

Kleurkeuze en materiaal van jouw dakraam rolgordijn

Wij hebben voor alle merken dakramen rolgordijnen in 8 uni-kleuren. Met deze selectie kleuren vind je altijd wel een kleur die past in jouw interieur. De dakraam rolgordijnen zijn verduisterend en zorgen dus voor een goed verduisterde ruimte. Een goed verduisterde slaapkamer bevordert bovendien de nachtrust.