Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Elephant Modular schutting composiet

In deze categorie vind je de composiet Modular zelfbouw schuttingen van het merk Elephant. Met deze Elephant Modular schutting bouw je snel en gemakkelijk een tuinafscheiding van 97 cm, 180 cm of 200 cm hoogte. De Elephant Modular tuinschermen zijn leverbaar in de kleur Rock Grey of Antraciet. Je kan ook de kleur bepalen van de aluminium ‘veren’ ofwel de tussenliggende verbinder van de composiet panelen. Deze zijn blank aluminium of antraciet van kleur. In combinatie met de Elephant aluminium palen bouw je een luxe en kwalitatief hoogwaardige tuinafscheiding.

Wil je zien hoe je de composiet Elephant Modular schutting zelf opbouwt, bekijk dan onze instructie video.

Wil je meer informatie over:

8 resultaten

8 resultaten

Mogelijkheden Elephant Modular schutting

Standaard worden er in het bouwpakket composiet lamellen meegeleverd. Wil je echter een onderbreking in je Elephant Modular schutting, dan kan je een hardglazen lamel of een aluminium rooster lamel bestellen. Deze zijn bij zowel een antraciet kleur als een blank aluminium kleur leverbaar. Ook aan verlichting is natuurlijk gedacht. Je kan bovenop de aluminium paal een op zonne-energie werkende LED verlichting plaatsen. Tussen de composiet lamellen kan je ook een LED verlichtingsstrip aanbrengen. Op deze manier kan je gemakkelijk een geheel eigen Elephant Modular schutting opbouwen.

Modular tuindeur bij een Modular schutting

Naast verlichting en losse decoratieve lamellen zijn er voor de Elephant Modular schuttingen uiteraard ook bijpassende tuindeuren te bestellen. Deze zijn leverbaar in de kleuren Rock Grey en Antraciet. En ook leverbaar in de drie hoogtes van de Elephant Modular schutting, namelijk 97 cm, 180 cm en 200 cm. De Elephant Modular composiet tuindeuren worden compleet geleverd met hang-en-sluitwerk.

Let op: Elephant heeft twee verschillende series die niet met elkaar te combineren zijn. Je hebt de Modular serie en de Mix & Match serie. Alle aluminium palen zijn echter wel voor beide series te gebruiken. Het composiet wat is verwerkt in de Elephant Modular schutting is voorzien van het FSC keurmerk. Naast een fraaie oplossing ook nog eens een verantwoorde keuze!