Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Rustik schuttingen | Plus Danmark

Plus Rustik schuttingen zijn robuust , rustiek en zijn in verschillende hoogtes verkrijgbaar. Zo kan jouw tuin worden ontworpen op basis van jouw wensen en behoeften. Creëer een schaduwrijke hoekje voor een brunch of maak een afgeschermde hoek voor een drankje 's avonds met vrienden. De Rustik schuttingen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Zo kan je kiezen voor de kleur grijs of zwart. Daarmee geef je een terras of tuin een moderne uitstraling. Wil je liever een tuininrichting die wat minder strak is? Kies dan voor een meer landelijke kleur, zoals teak.

De Rustik schuttingen zijn gemaakt van Scandinavisch naaldhout. De houten planken zijn gebeitst en geïmpregneerd. Hierdoor wordt het hout langdurig tegen aantasting door weersomstandigheden, bacteriën, insecten en schimmels beschermd. Het oppervlak van de Rustik schutting krijgt hierdoor ook een mooi uiterlijk.

HomingXL levert de Rustik schuttingen in drie uitvoeringen. Zo kan je naast de kleur ook kiezen uit diverse hoogtes. Om jouw omheining helemaal af te maken, hebben we tuindeuren uit dezelfde serie. Daarnaast heb je voor het plaatsen van de Plus Rustik schuttingen ook palen en montage accessoires nodig. Wij hebben deze van hetzelfde merk vast voor je op een rijtje gezet.

1 resultaat

1 resultaat