Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Schuttingdeuren

90 resultaten
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

90 resultaten
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Verschillende soorten Tuinpoorten en Tuindeuren

De keuze van de tuindeur hangt af van jouw schutting, maar zeker ook van jouw smaak. Binnen composiet tuindeuren hebben wij bij HomingXL het grootste assortiment van de Benelux. De tuindeuren zijn er van verschillende merken, waaronder Elephant en C-Wood. Daarnaast kan je kiezen uit verschillende afmetingen, kleuren en type deuren. Wil je bijvoorbeeld een grijze tuindeur inclusief hang- en sluitwerk of een antraciet tuindeur met verticale planken? Je vindt deze en nog veel meer andere composiet tuindeuren op onze site.

Heb je liever een houten tuindeur, dan zorgt een tuindeur van dezelfde houtsoort voor het mooiste effect. Een hardhouten tuindeur gaat veelal langer mee dan een tuindeur van naaldhout. Behalve de keuze voor materiaal, kan je ook bij de tuindeuren van hout kiezen uit diverse afmetingen, merken, kleuren en oppervlakten. Zo hebben we tuinpoorten, zoals de populaire Belmonte tuinpoorten van Elephant, welke een hoge kwaliteit hebben en een hoge levensduur. Ben je op zoek naar een moderne houten tuindeur passend bij louvre schuttingen? Dan zijn de de vuren tuindeuren van Plus Danmark perfect voor jou! Liever een goedkopere tuindeur, bekijk dan eens de zachthouten tuindeuren.

Alle tuindeuren koop je bij HomingXL tegen de laagste prijs. De tuindeuren zijn eenvoudig via de website te bestellen en worden snel bij je afgeleverd. Ook voor de bijbehorende accessoires van tuindeuren zoals houten of composiet tuinpalen, bevestigingsmateriaal en beslagsets ben je bij HomingXL aan het juiste adres.

Tuindeur plaatsen

Je kan een tuindeur op verschillende plekken monteren. Dit kan tussen houten of composiet tuinschermen in of tussen een ‘groene’ tuinafscheiding van bijvoorbeeld coniferen. De beste plaats voor het monteren is aan het einde van je schutting. De tuindeur plaatsen tegen een schuur of garage zorgt voor maximale stevigheid in de ophanging. Zodra de plaats van de tuindeur is bepaald kan je deze gaan bevestigen. Zorg ervoor dat de scharnierkant van de tuinpoort aan de kant van de schuur of garage komt. Aan deze kant komt namelijk het gewicht van de tuindeur aan te hangen.