Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Elephant poorten | tuinpoorten

Een Elephant poort biedt een betrouwbare en kwalitatieve oplossing. Deze zijn bovendien gemakkelijk te monteren en hebben een lange levensduur. Het merk Elephant is één van de beste op het gebied van tuinhout. Bij het samenstellen van een schutting kan een Elephant poort een mooie oplossing bieden om een opening te creëren. Kies bijvoorbeeld voor de populaire Belmonte Elephant poorten. Deze hardhout poorten worden inclusief beslag geleverd. Tevens heeft Elephant poorten welke geschikt zijn om tussen twee hekken te plaatsen. HomingXL heeft het grootste aanbod in Elephant poorten tegen de laagste prijs.

Wil je meer informatie over:

Helaas, er zijn geen producten die vallen binnen deze selectie.

Het aanbod in Elephant poorten

Bij HomingXL is er een ruim assortiment aan Elephant poorten. De poorten zijn aanwezig in verschillende afmetingen, houtsoorten en uitvoeringen. Zo vind je binnen het assortiment enkele en dubbele tuinpoorten, waardoor je altijd een Elephant poort vindt die jij nodig hebt. Enkele tuinpoorten zijn onder andere geschikt als ingang voor kleinere tuinen met weinig ruimte voor een poort. Bij tuinen met een oprit kun je het beste gebruik maken van de dubbele Elephant poort. Hiermee heb je de zekerheid dat bijvoorbeeld jouw auto beter is beschermd. Tevens is het mogelijk om de poort elektrisch te maken, waardoor deze op afstand is te openen. Handig wanneer je met de auto er doorheen moet. De Elephant poorten zijn veelal gemaakt van Bankirai hardhout, echter is er ook keuze uit een Douglas of Vuren poort.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een Elephant tuinpoort

Bij het samenstellen van jouw schutting houd je onder andere rekening met de afmetingen. Binnen ons assortiment heb je Elephant tuinpoorten met verschillende maten, waardoor je bijna altijd een geschikte tuinpoort kunt vinden. Houd er rekening mee dat bij het uitrekenen van de afmetingen, de Elephant poort aan tuinpalen moet worden bevestigd. Daarnaast heb je bij de montage ook hang- en sluitwerk nodig, om de poort te kunnen ophangen. Bij de Elephant poorten zit het hang- en sluitwerk meestal inbegrepen. Wil je de Elephant poort goed onderhouden, vergeet dan niet om hardhout olie mee te bestellen. Twijfel je nog over een poort, kom dan langs in onze showroom in Vianen (utrecht).