Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Vinesse hekken | Plus Danmark

Plus Vinesse schuttingen hebben een helder, licht Scandinavisch design. Ze zijn een échte klassieker in Scandinavië. Ze zijn ideaal voor het afschermen van jouw tuin of erf. De schuttingen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Zo kan je kiezen uit de kleur wit of zwart. Met de kleur zwart geef je een terras of tuin een moderne uitstraling. Voor een Beach House sfeer kies je voor de witte uitvoering.

De schuttingen zijn gemaakt van Scandinavisch zachthout. De houten planken zijn geïmpregneerd en gebeitst. Hierdoor wordt het hout langdurig beschermd tegen aantasting door weersomstandigheden, bacteriën, insecten en schimmels. Het oppervlak krijgt hierdoor ook een mooi uiterlijk.

HomingXL levert Vinesse hekken in meerdere uitvoeringen. Je kan kiezen uit 4 verschillende type schuttingen verdeeld onder: tuindeuren en tuinschermen. Je kan ook kiezen tussen een enkele of dubbele poort. Bij elk van deze tuin -hekken en -poorten vind je de bijpassende accessoires zoals: tuinpalen en bevestigingsmaterialen van het merk Plus.

2 resultaten

2 resultaten