Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Waar vind ik een traprenovatie?

Ben je op zoek naar nieuwe bekleding voor je trap? Op HomingXL vind je verschillende soorten bekleding voor jouw traprenovatie. Bij ons vind je verschillende soorten materialen overzettreden zoals laminaat, vinyl en hout. Over de prijs hoef jij je geen zorgen te maken, want door onze laagste prijsgarantie betaal je nooit te veel voor de benodigde producten en materialen.

Wat kost een traprenovatie

We kunnen het goed begrijpen als je geen flauw idee hebt hoeveel een complete traprenovatie ongeveer kost. De kosten zijn natuurlijk variabel, maar om je een idee te geven wat een gemiddelde traprenovatie kost hebben wij een blog geschreven over de kosten van een traprenovatie. In deze blog lees je uitgebreid over de kosten van een traprenovatie (zowel met als zonder montage).

Waarom is eiken toplaag Stepwood zo voordelig t.o.v Cando eiken toplaag?

Wij zijn importeur en verkooppunt van Stepwood, dus geen tussenliggende partij. Daardoor kunnen we een hogere kwaliteit traptrede leveren (4mm toplaag in tegenstelling tot de standaard 1mm toplaag), voor een scherpere prijs.

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Wij hebben veel producten op voorraad, dus wij kunnen jouw bestelling snel inplannen bij onze transporteur. In alle gevallen is de ene week bestellen, uiterlijk de volgende week in huis.

Zijn de prijzen inclusief BTW?

Ja, de prijzen van de artikelen zijn altijd inclusief BTW.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

Dat is mogelijk, ons magazijn en onze voorraad staat in Vianen. Je kan kiezen voor afhalen bij het plaatsen van jouw bestelling. Je ontvangt van ons ook de afhaalgegevens na het plaatsen van de bestelling.

Hebben jullie ook een showroom?

Jazeker, wij kunnen hier in Vianen alles laten zien wat wij op de webshop aanbieden. Wij kunnen je hier uiteraard ook informeren wat de mogelijkheden zijn en je van advies voorzien wanneer je dat nodig hebt.

Wat heb je nodig qua materialen bij een traprenovatie en hoe voer ik het zelf uit?

Alles wat je wilt weten over de benodigde materialen voor het uitvoeren van een traprenovatie en hoe je zelf je trap kunt bekleden lees je op onze doe het zelf en montage pagina.

Waar kan ik mijn traprenovatie uitbesteden?

Heb je twee linkerhanden of heb je geen tijd om zelf je trap te renoveren? Laat het dan doen door professionals! Je kunt de montage van je nieuwe trap eenvoudig aanvragen via HomingXL. Alles over hoe jij je traprenovatie kunt laten uit besteden lees je op onze traprenovatie met montage pagina.