Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

C-Wood

HomingXL importeert zelf een assortiment composiet schuttingen en composiet vlonderplanken onder de naam C-Wood (CWood). Met deze producten slaan we een onderdeel over in het inkoopproces (namelijk de groothandel). Dit betekent dat we deze producten onder de naam C-Wood tegen scherpere prijzen kunnen aanbieden. In ons C-Wood assortiment vind je de volgende producten:

De C-Wood vlonderplanken en schuttingen van composiet zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, zoals antraciet, bruin, teak en zwart. Binnen de kleuren antraciet en bruin zijn er ook lichte en donkere varianten verkrijgbaar. Uiteraard zijn er ook allerlei bijbehorende producten beschikbaar om deze te monteren, zoals bevestigingsclips, onderbalken en randafwerkingen.

C-Wood vlonderplanken composiet

De C-Wood vlonderplanken (ook wel terrasplanken genoemd) zijn leverbaar in verschillende lengte- en breedtematen. De C-Wood vlonderplanken zijn in twee diktes verkrijgbaar, te weten 21 mm en 25 mm. De profilering van de terrasplank is grove ribbel/vlak geschuurd. De C-Wood plank kan je dus op twee manieren verwerken. Met de grove ribbel aan de bovenkant of de vlakke zijde naar boven. Zodoende kan je dus kiezen welke uitstraling van de CWood plank het beste past bij tuin. De C-Wood vlonderplanken variëren in breedte maten van 14 cm, 14,5 cm of 25 cm. Vervolgens is er een keuze uit een viertal kleuren, namelijk zwart, antraciet, bruin en teak. Binnen de kleur zijn er donkere en lichtere tinten beschikbaar.

Zoals bij de meeste merken kun je voor C-Wood composiet vlonderplanken ook kiezen voor een vlonder totaalpakket. Je bestelt dan behalve de C-Wood vlonderplanken ook de Cwood bevestigingsclips en de C-Wood onderbalken mee. Deze vormen de basis voor je terras. Kijk vervolgens wat er voor je eigen specifieke vlonder nog extra nodig is. Denk hierbij aan worteldoeken, randafwerkingen, terrasdragers, bouten & schroeven en vlonderverlichting. Daarnaast kan je om je CWood composiet vlonderterras schoon te houden, de universele terrasreiniger mee te bestellen. De reiniger gebruik je om het C-Wood composiet vlonderterras na het aanleggen goed schoon te maken en voor het verdere onderhoud.

Benieuwd naar ons aanbod van C-Wood vlonderplanken of C-Wood vlonder totaalpakketten? Hieronder vind je vast een deel van ons aanbod in C-Wood terrasplanken.

 

CWood schuttingen en tuindeuren

Ook in composiet schuttingen en tuindeuren heeft C-Wood een collectie. Deze collectie is niet heel ruim, maar deze C-Wood schermen zijn mede door de scherpe prijsstelling vaak gekozen door onze klanten. Met de bijbehorende C-Wood bevestigingsmaterialen creëer je in een handomdraai een nieuwe CWood schutting in de tuin welke er jaren tegenaan kan. Doordat je kiest voor CWood composiet, hoef je niet jaarlijks de schuttingen te voorzien van een laag olie of beits. De Cwood schuttingen maak je gemakkelijk schoon met een composietreiniger. Voor de rest is het alleen genieten van jouw CWood tuinschermen.

Passend bij de C-Wood tuinschermen zijn de CWood tuindeuren. Deze zijn net als de schermen scherp geprijsd, waardoor je een mooie en complete composiet tuinschutting + tuindeur kan realiseren tegen een scherpe prijs. De CWood tuindeuren worden inclusief hang- en sluitwerk geleverd. Voorbeelden van onze CWood schuttingen en CWood tuindeuren vind je hieronder.