Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

C-Wood Composiet Vlonderplanken

De keuze in composiet C-Wood vlonderplanken is enorm. Je kan binnen de C-Wood terrasplanken kiezen uit verschillende kleuren, diktes, breedtes en lengtes. De composiet vlonderplanken van C-Wood zijn verkrijgbaar met verschillende oppervlakte afwerkingen. Zo kan je kiezen uit fijne ribbel/vlak, grove ribbel/schorsmotief, grove ribbel/vlak en vlak/schorsmotief. Je kiest de variant die het beste past bij jouw smaak en tuinplan. De C-Wood vlonderplanken zijn gemakkelijk te verwerken met de bijbehorende bevestigingsclips. De clips zorgen ervoor dat jouw C-Wood terrasplanken, met een onderlinge afstand van circa 5 mm, kunnen worden gelegd. Voor de montage van C-Wood vlonderplanken hebben wij een algemene instructie en een specifieke montage handleiding in PDF.

Wil je meer informatie over:

8 resultaten

8 resultaten

Voordelen van een C-Wood composiet terras

Het grote voordeel van composiet C-Wood vlonderplanken ten opzichte van houten vlonderplanken is het onderhoud. Bij houten vlonderplanken moet je, naast het reguliere onderhoud, de vlonderplanken ook jaarlijks van olie en/of lak en het terras schuren. C-Wood vlonderplanken hoef je enkel schoon te houden. Met een bezem en composiet reiniger zorg je ervoor dat het terras in één keer een goede schoonmaak beurt krijgt. Op deze manier zorg je dat je C-Wood terras in top conditie blijft. Daarnaast geven je C-Wood vlonderplanken geen splinters af, waardoor je er veilig met blote voeten op kan lopen. Wil je meer informatie over composiet vlonderplanken, kijk dan eens op onze informatie pagina.

C-Wood composiet terrasplanken bestellen

Wil je een mooi C-Wood terras aanleggen van composiet vlonderplanken? De C-Wood vlonderplanken bieden je een ruime keuze om je terras te verwezenlijken. Je kan de composiet C-Wood vlonderplanken gemakkelijk online bestellen. Wil je liever eerst zien hoe de C-Wood vlonderplanken eruit zien, dan kan je een monsterstuk aanvragen of onze showroom in Vianen (Utrecht) bezoeken. De C-Wood terrasplanken laat je gemakkelijk bij je thuis bezorgen, wat voor de 4 en 5 meter lengtes wel is aan te raden. Handig om bij jouw C-Wood vlonderplanken mee te bestellen zijn randafwerkingen, vlonderverlichting en composiet reiniger.