Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Brandwerende deuren

Brandwerende deuren helpen de veiligheid in jouw woning te vergroten. Deze deuren zorgen er namelijk voor dat een brand zich minder snel naar andere kamers kan verplaatsen. Onze brandwerende deuren voldoen aan de Europese normen wat betreft brandveiligheid. Dit komt terug in de keurmerken, welke onze brandwerende deuren hebben. Kies uit een 30- of 60-minuten brandwerende deur en bepaal welke draairichting en afmetingen de deur moet hebben. Vul eventueel jouw deur aan met een slot om jouw brandwerende deur compleet te maken. Voor al jouw binnendeuren kun je natuurlijk terecht bij HomingXL.

Wil je meer informatie over:

4 resultaten

4 resultaten

De voordelen van brandvertragende deuren

Met een brandvertragende deur koop je een stukje veiligheid voor in je huis. Dankzij dit soort deuren kan een brand zich minder snel naar andere ruimtes verplaatsen. Het geeft jou dus extra tijd om jezelf en je naasten in veiligheid te brengen. Brandvertragende deuren zijn betrouwbaar, veilig en functioneren in iedere situatie met brand. Kies voor een 30- of 60-minuten brandvertragende deur. Bij een 60-minuten brandvertragende deur heb je vanzelfsprekend meer tijd dan bij een 30-minuten brandvertragende deur. De kans dat de brandweer een groter gedeelte van jouw woning en bezittingen kan redden is dan ook groter.

De keurmerken voor brandwerende deuren

De brandwerende deuren van ons zijn allemaal voorzien van de juiste Europese norm keurmerken (NEN). In Nederland wordt er bij het testen van de brandwerende deuren op twee normeringen getest: NEN 6069 of de nieuwe Europese norm NEN-EN 1634. De huidige norm, NEN 6069, wordt al meerdere jaren gehanteerd en voldoet ook vandaag de dag nog aan de huidige eisen. De nieuwe norm, NEN-EN 1634, is een zwaardere Europese norm. In ons assortiment hebben wij ook deuren die zelfs al aan deze normen voldoen.

Benieuwd naar onze brandwerende deuren of andere binnendeuren, kom dan eens langs in onze showroom in Vianen. Onze product specialisten staan klaar om je van advies te kunnen voorzien.