Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Deuren gegrond

Vind de ideale deur voor jouw interieur. In onze collectie aan witte deuren van Austria vind je altijd een model dat perfect aansluit bij jouw gewenste interieur stijl. Of je nu groot fan bent van de klassieke interieur stijl, de gehele woning landelijk wilt inrichten of op zoek bent naar een nieuwe aanwinst voor jouw Scandinavische design, bij HomingXL vind je een witte of zwarte deur die hier mooi bij past. Tevens kan je elke gegronde deur nog zelf aflakken in een kleur naar keuze. Wanneer je toch nog even wil kijken naar al onze binnendeuren, kan dat natuurlijk ook.

Wil je meer informatie over:

98 resultaten
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

98 resultaten
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Deur kopen

HomingXL heeft alle benodigdheden om jouw interieur volledig naar wens samen te stellen. Met onze collectie aan binnendeuren voorzien wij jou van een uitgebreide keuze voor de deurkozijnen in het huis. Iedere binnendeur is wit of zwart gegrond om de kwaliteit van de kleur te waarborgen. Zo heb je de komende jaren een perfecte deur die mooi binnen de woning past. En mocht je de komende jaren het interieur helemaal omgooien, dan kun je dankzij deze neutrale kleur altijd een bijpassende nieuwe interieurstijl vinden. Bij HomingXL is iedere deur gegrond met hoogwaardige grondverf.

Bij onze producten ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit. Voor de productie van onze binnendeuren wordt uitsluitend gebruik gemaakt van FSC-gecertificeerd hout. Hiermee waarborgen wij de kwaliteit van het hout en zorgen wij voor een betere houtproductie. Met FSC-gecertificeerd hout draag jij bij aan een beter milieu. Op alle deuren die je bij HomingXL bestelt geldt een garantie van maar liefst 10 jaar. Met deze garantie ben je zeker van een optimale deur die nog jarenlang in het interieur past. Binnen ons assortiment is iedere deur gegrond met grondverf die lange tijd goed zichtbaar blijft.

Deur gegrond en kant-en-klaar ontvangen

Wil je jouw nieuwe deur(en) helemaal klaar ontvangen? Je kunt bij onze binnendeuren extra accessoires zoals deurbeslag apart bestellen. Ontvang direct een kant-en-klare deur om aan jouw interieur toe te voegen, inclusief alle accessoires die nodig zijn om er de ideale deur van te maken. Dankzij onze eenvoudig te monteren binnendeuren heb je de deur in korte tijd bevestigd en kun je deze direct gebruiken. En zo plaats je altijd de ideale deur, gegrond met topkwaliteit grondverf.