Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Deurbeslag loopslot

Ben je op zoek naar hoogwaardig deurbeslag? Loopsloten zijn een ideale manier om jouw deuren goed te sluiten. Een loopslot is voor binnendeuren geschikt en biedt extra gemak bij het sluiten en openen van jouw deuren. Het is onmisbaar als het aankomt op deurbeslag. Loopsloten zijn eenvoudig te openen door de klink omlaag te duwen. En dat brengt allerlei voordelen met zich mee, want je kunt het voor alle binnendeuren in jouw huishouden gebruiken. Door de binnendeuren goed te sluiten, helpen ze bijvoorbeeld de tocht in het huis te bestrijden terwijl je toch altijd zonder moeite de deuren kunt gebruiken.

Wil je meer informatie over:

1 resultaat

1 resultaat

Loopslot binnendeur kopen

Je wilt altijd beschikken over het beste deurbeslag. Loopsloten zijn bijzonder veilig en kunnen op vrijwel iedere deur worden gemonteerd. Het is hiervoor altijd nodig om een ruimte voor het loopslot te zagen, zodat het slot goed in de deur past. De meeste deuren die je in de winkel koopt beschikken over een slotgat, het is echter in enkele gevallen nodig om dit gat groter te maken. Bij HomingXL kan je bij het bestellen van binnendeuren aangeven wat voor slot je erin wilt hebben. Wij leveren vervolgens de binnendeur met het bestelde slot kant-en-klaar bij jou af. Loopsloten zijn over het algemeen 50 tot 60 mm breed en hoog, waardoor het gat in de deur ook minimaal 50 of 60 mm breed moet zijn.

Welk loopslot is het meest geschikt

Richt jouw woning helemaal naar wens in en zorg direct voor de beste gebruiksvriendelijkheid. Alle sloten in ons assortiment voldoen aan strenge kwaliteitseisen en je hebt hier 5 jaar garantie op. Loopsloten vallen hier vanzelfsprekend ook onder. Zo ben jij de komende jaren verzekerd van de beste kwaliteit en van maximaal gemak. Loopsloten worden veelal gebruikt bij binnendeuren, bijvoorbeeld bij de deur van de hal naar de woonkamer of bij slaapkamerdeuren. Bij HomingXL ben je altijd aan het juiste adres voor de beste sloten! Kies een van de vele soorten loopsloten uit ons assortiment en ontvang al binnen enkele dagen het ideale sluitwerk voor thuis.