Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Taatsdeuren

Wanneer je een ultiem chique en rustig effect in je huis wilt creëren, dan is een taatsdeur perfect voor jou. Taatsdeuren stralen elegantie uit en geven een woning net die finishing touch die het nodig heeft. Met taatsdeuren van glas creëer je een enorme open ruimte van de ene naar de andere kamer, waardoor de twee ruimtes samen komen, maar toch afgesloten van elkaar zijn. Daar komt nog eens bij dat je ook veel meer lichtinval in beide ruimtes hebt. Er bestaan echter ook taatsdeuren die je kunt schilderen in dezelfde kleur als je muren, waardoor je bijna niet eens meer ziet dat je deuren hebt in een ruimte. Dit is ideaal als je van minimalistische oplossingen houdt. Met een taatsdeur kun je dus in principe elke kant op: of je gaat voor een deur die hét middelpunt van de ruimte wordt, óf je gaat voor een deur die prachtig wegvalt in de muren. Is een taatsdeur toch niet helemaal wat je zoekt? Neem dan een kijkje bij alle binnendeuren.

Wil jij meer informatie over:

1 resultaat

1 resultaat

Wat is een taatsdeur?

Een taatsdeur is niet te vergelijken met een normale opdek- of stompe deur deur. Een taatsdeur heeft doorgaans geen kozijn en wordt gemonteerd in de vloer en in het plafond. De deur draait dus aan scharnieren aan de boven- en onderzijde en hierdoor draait de deur om een verticale as. Dit houdt in dat de deur naar binnen en naar buiten draait. Bij een taatsdeur zit de as ook niet langs de zijkant, maar (vaak) in het midden. Wanneer je de deur opent, ontstaat een pivot effect. Vandaar dat een taatsdeur ook nog wel eens een pivotdeur genoemd wordt. Omdat een taatsdeur in het plafond en in de vloer wordt gemonteerd, heb je ook geen kozijn nodig. Hierdoor kan een taatsdeur helemaal op gaan in de muur. Als de taatsdeur dan dezelfde kleur heeft als je muren, creëer je een uiterst minimalistische look. Je kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van prachtige glazen taatsdeuren met een stalen frame. Perfect voor in een industrieel of modern interieur.

Zwarte taatsdeuren
Zwarte taats-binnendeuren
Zwarte (taats)binnendeuren
 

Voordelen van een taatsdeur

Er zijn enkele voordelen die een taatsdeur ten opzichte van een ‘normale’ deur heeft. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet, zodat je gemakkelijk de overweging kunt maken voor welke deur je wilt gaan:

  • De waarde van je huis kan stijgen wanneer je kiest voor een prachtige taatsdeur
  • Het geef je huis meer persoonlijkheid en een taatsdeur oogt enorm chique
  • Met een glazendeur haal je meer licht in huis
  • Je woning oogt groter
  • Je hebt geen kozijnen meer nodig
  • Onze taatsdeuren sluiten automatisch, zo blijft de deur niet op een kiertje staan. Ook maken de Bruynzeel deuren gebruik van soft close, waardoor de deur met vertraging dicht valt en je vingers niet snel tussen de deur terecht kunnen komen.
  • Het automatisch sluiten bespaart je in de koude dagen weer stookkosten
  • Er is meer mogelijk qua design, omdat je geen last hebt van slotkasten

Aluminium en stalen taatsdeuren zijn perfect voor in jouw interieur

Heb jij een industrieel, landelijk of modern interieur? Dan zijn aluminium of stalen taatsdeuren perfect! Echter kun je ook in een interieur waar Scandinavische tintjes overheersen de taatsdeur perfect combineren. Deze Bruynzeel industriële taatsdeur is zwart gepoedercoat en heeft ook geen kozijn nodig. De draaipunten van de deur zitten niet aan de zijkant, maar aan de buitenkant, waardoor hij zowel naar binnen als naar buiten opent. Wanneer je qua grootte niet uit komt met één deur, is het zeker het overwegen waard om twee taatsdeuren aan te schaffen en deze als prachtige openslaande deuren te gebruiken. Wanneer je niet op zoek bent naar taatsdeuren, kun je ook een kijkje nemen bij onze aluminium en stalen deuren.

Taatsdeur monteren

Een taatsdeur kan vrij prijzig zijn, daarom is het belangrijk dat jouw nieuwe deur goed gemonteerd wordt. Je kunt hier natuurlijk zelf mee aan de slag gaan, maar wanneer je er verzekerd van wil zijn dat jouw nieuwe deur perfect gemonteerd wordt, kun je terecht bij één van de door HomingXL goedgekeurde vakmannen. Neem telefonisch contact op via 0183-629-788 of mail naar info@homingxl.nl om meer informatie op te doen over de kosten van het plaatsen van een taatsdeur.