Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

De trend van nu: zwarte binnendeuren

Binnen onze grote collectie binnendeuren, zijn de zwarte binnendeuren de meest gewilde binnendeuren. Je hebt de keuze uit stompe zwarte binnendeuren en zwarte opdekdeuren van onze topmerken Austria en Bruynzeel. Zwarte binnendeuren passen perfect in elk interieur. Of je nu groot fan bent van de industriële interieur stijl, de gehele woning landelijk wilt inrichten of op zoek bent naar een nieuwe aanwinst voor jouw Scandinavische design, bij HomingXL vind je zwarte binnendeuren die hier mooi bij passen. Tevens kan je elke gegronde deur nog zelf aflakken in een kleur naar keuze. Ben je toch op zoek naar alle binnendeuren? Ga dan weer terug naar de hoofdcategorie.

5 resultaten

5 resultaten

Binnendeuren met de perfecte industriële, strakke stijl

HomingXL heeft alle benodigdheden om jouw interieur volledig naar wens samen te stellen. Met onze collectie aan binnendeuren voorzien wij jou van een uitgebreide keuze voor de deurkozijnen in het huis. Iedere binnendeur is zwart gegrond om de kwaliteit van de kleur te waarborgen. Ook kunnen de zwarte binnendeuren op maat gemaakt worden. Zo heb je de komende jaren een perfecte zwarte deur die mooi binnen de woning past. En mocht je de komende jaren het interieur helemaal omgooien, dan kun je dankzij deze neutrale kleur altijd een bijpassende nieuwe interieur stijl vinden. Bij ons is iedere deur gegrond met hoogwaardige grondverf.

Zwarte binnendeuren online bestellen
Zwarte binnendeuren
Zwarte binnendeuren kopen
 

Bij onze producten ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit. Voor de productie van onze binnendeuren wordt uitsluitend gebruik gemaakt van FSC-gecertificeerd hout. Hiermee waarborgen wij de kwaliteit van het hout en zorgen wij voor een betere houtproductie. Met FSC-gecertificeerd hout draag jij bij aan een beter milieu. Op alle deuren die je bij HomingXL bestelt geldt een garantie van maar liefst 10-12 jaar. Met deze garantie ben je zeker van een optimale zwarte deur die nog jarenlang in het interieur past. Binnen ons assortiment is iedere deur gegrond met zwarte grondverf die lange tijd goed zichtbaar blijft.

Zwarte deur met glas

Zwarte binnendeuren met glas zijn de meest verkochte en meest populaire deuren van dit moment. Binnendeuren met glas laten een ruimte groter lijken, doordat er een doorkijkje is naar de hal of een andere ruimte. Daarnaast komt er ook meer zonlicht binnen, waardoor een ruimte ook groter oogt. Zwarte deuren met glas passen perfect in een strak, modern of industrieel interieur. We hebben zwarte binnendeuren met verschillende soorten glas, zoals blank glas en getint glas. Onze meest verkochte zwarte binnendeur met glas is de Nero Legno Chiari.

Zwarte deuren bij HomingXL
Zwarte deuren Nero Legno
De trend van nu: zwarte binnendeuren

Zwarte binnendeuren gegrond en kant-en-klaar ontvangen

Wil je jouw nieuwe zwarte binnendeur helemaal klaar ontvangen? Je kunt bij onze binnendeuren extra accessoires zoals deurbeslag apart bestellen. Ontvang direct een kant-en-klare deur om aan jouw interieur toe te voegen, inclusief alle accessoires die nodig zijn om er de ideale deur van te maken. Dankzij onze eenvoudig te monteren binnendeuren heb je de zwarte deur in korte tijd bevestigd en kun je deze direct gebruiken. En zo plaats je altijd de ideale deur, gegrond met topkwaliteit grondverf.

Zwart deurbeslag

Voor je nieuwe (of bestaande) zwarte deur, heb je natuurlijk ook mooi, bijpassend deurbeslag nodig. Bij HomingXL vind je prachtig zwart deurbeslag van Austria. Bij zwarte binnendeuren is zwart deurbeslag het mooiste, anders valt het effect van een strakke industriële deur weer weg. De trend van huidig seizoen is ongetwijfeld mat zwart deurbeslag. Let op: wanneer je voor een Austria Nero Legno deur hebt gekozen is het belangrijk dat je ook een deurkruk uit de Nero collectie gebruikt. Andere deurkrukken zullen helaas niet passen op deze deur.

Zwarte deurbeslag van Austria Deuren
Zwarte schuifdeursystemen van Austria