Dé online specialist met de laagste prijsgarantie
+ + + + + + +

Plus Danmark - Deens design

Plus Danmark

8.3
★★★★★
☆☆☆☆☆

Plus Danmark is al meer dan 75 jaar een hoogwaardige Deense tuinhout producent. Of het nou de stijlvolle bloembakken of tuinschermen zijn, bij Plus Danmark vind je alles wat je nodig hebt voor een stijlvolle tuin. Als exclusieve dealer in Nederland bieden wij producten aan van Plus Danmark, alles wat je nodig hebt voor een stijlvoll interieur in huis en tuin. Deens design producten voor in en om het huis.

Bij Plus Danmark vinden ze niet alleen een hoge kwaliteit vanzelfsprekend maar ook een eigen en stijlvol ontwerp vinden ze erg belangrijk. Bij Plus Danmark proberen ze ‘’tuin dromen’’ waar te maken en jou te helpen met het perfecte tuinontwerp in de Scandinavische stijl.

Plus Danmark biedt verschillende producten aan voor alle weersomstandigheden, zodat je huis meer met de tuin samengevoegd kan worden. Met de tuinproducten van Plus Danmark kan je nu langer genieten van de buitenlucht, zelfs met wat minder weer.

 

Deens design

Jarenlange ervaring met de verwerking van Houtmaterialen helpt dat ze bij Plus Danmark precies weten hoe het is om met een levend materiaal zoals hout te werken. Je kan wel zeggen dat ze bij Plus Danmark de meesters zijn in de verwerking van houtproducten, ze zorgen ervoor dat je er jaren lang plezier mee kunt hebben. Of het nu je tuin meubels, tuin hek of zelfs je bloembakken zijn. Als het gaat om het ontwerp van de tuin weten ze bij Plus Danmark precies waar ze mee bezig zijn.

Bij Plus Danmark werken ze alleen met EU erkende producten die voldoen aan de milieueisen, zodat je tuinscherm en andere tuinproducten van Plus Danmark goed beschermt zijn tegen het weer.