Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Klassiek deurbeslag

Je hebt een klassiek interieur of oudere woning. Vaak zijn het dan de details die een interieur compleet maken. Door het juiste deurbeslag te kiezen maak je het helemaal af. Zo is er vooral voor oudere huizen, helemaal in stijl, klassiek deurbeslag. Antiek geïnspireerde sleutelrozetten, toiletsloten, deurgrepen en verschillende klassieke deurkrukken zijn te vinden op onze website. Of je nu op zoek bent naar klassiek deurbeslag met een ronde, vierkante of klaverrozet, in nikkel bakeliet of ebbenhout, wij hebben altijd klassiek deurbeslag dat bij jouw interieur past.

Wil je meer informatie over:

4 resultaten

4 resultaten

Klassiek deurbeslag: sleutelrozet

Een sleutelrozet is een mooie afwerkplaat voor een sleutelgat. Deze zijn in verschillende stijlen te krijgen. Bij het klassieke deurbeslag vind je sleutelrozetten van bakeliet en nikkel met een matte of glanzende afwerking. Een sleutelrozet is niet alleen afwerking maar biedt ook bescherming aan de lak van de deur rond het sleutelgat en heeft dus niet alleen een decoratieve functie maar ook een functionele. Sleutelrozetten worden vaak gebruikt voor kastdeuren. Een cilinderrozet kan gebruikt worden als afwerking van een cilinderslot.

Klassiek deurbeslag voor toilet of badkamer

Ook het kleinste kamertje van het huis mag in de afwerking niet vergeten worden. Om al het deurbeslag in de klassieke stijl te houden is er ook klassiek deurbeslag voor het toilet. Bijvoorbeeld de charmante vrij- en bezetsloten van de Nostalgie serie van Austria.

Klassiek deurbeslag, ook voor de veiligheid

De Nostalgie serie van Austria kent ook klassiek deurbeslag, antieke stijl, dat geschikt is voor deuren die afgesloten moeten worden. Zo zijn er veiligheidssets van titaan RVS speciaal voor achterdeuren die voldoen aan het SKG- keurmerk. Maar ook losse veiligheidsrozetten van titaan RVS, geschikt voor profielcilinders en deurbeslag met dag- en nachtslot of loopslot.

Nostalgie van Austria: Klassiek deurbeslag, antiek look

Het Nostalgie deurbeslag van Austria heeft dus klassiek deurbeslag voor vele toepassingen. Van toiletdeur tot achterdeur, maar ook voor ramen, kasten en ensuitedeuren. Combineer verschillend beslag uit dezelfde serie om eenheid te creëren in de uitstraling van jouw woning.