Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Maëstro Steps Laminaat Traprenovatie

Op zoek naar een creatieve, budgetvriendelijke én eigentijdse oplossing om je trap nieuw leven in te blazen? Maëstro Steps laminaat traprenovatie frist je woning op en geeft je trap in amper één dag een volledige make-over, zonder vervelend hak- of breekwerk!

Maëstro Steps Laminaat Traprenovatie maakt gebruik van het trede-over-trede systeem. De originele trap dient hierbij als basis waarop de nieuwe treden geplaatst worden.

  • Snelle en eenvoudige installatie
  • Onderhouds-vriendelijk
  • 9 decoren met bijpassende accessoires
  • Geen hak- of breekwerk
  • Betaalbare oplossing
  • Duurzaam en slijtvast

Wil je meer informatie over:

 

16 resultaten

16 resultaten

Kwaliteit en gemak van Maëstro traprenovatie laminaat

De overzettreden van de Maëstro traprenovatie zijn gemaakt van MDF met een laminaat of fineer laag. Hierop zijn weer verschillende beschermingslagen aangebracht, waardoor de traptreden een langere levensduur krijgen en makkelijker zijn schoon te maken.

De verschillende stijlen en dessins van Maëstro Steps traprenovatie

Maëstro Steps heeft voor jou een zeer uitgebreide collectie laminaat overzettreden samengesteld waarmee je tot in de puntjes je trap kunt bekleden. De hoge kwaliteit en de natuurgetrouwe houtlook- en steendessins van Maëstro Steps overzettreden, zullen ervoor zorgen dat je jouw trap de uitstraling kan geven die je voor ogen hebt. Met bijpassende stootborden voor een dichte trap maak je er een mooi geheel van. Je kunt ook kiezen voor een afwijkende kleur stootborden, zoals wit of aluminium geborsteld. Door licht en donker te combineren creëer je namelijk een extra contrast en een meer luchtige uitstraling.

De afwerking van de Maëstro Steps traprenovatie

Bij de Maëstro Steps laminaat traprenovatie is aan werkelijk alles gedacht. Met alle bijpassende accessoires voor de afwerking kun je iedere trap van onder tot boven renoveren. Zo is er voor elk dessin een uitloopprofiel. De laminaat traprenovatie krijgt hierdoor niet alleen een mooie afwerking, maar ook een veilige overgang tussen de bovenste traptrede en de vloer. Voor de afwerking van de achterkanten van een open trap zijn er open trapprofielen in bijpassende dessins te krijgen. Dit is als het ware een extra trapneus zoals deze ook op de laminaat overzettreden zitten. Zijn bij jouw trap de traptreden vanaf de kopse kant zichtbaar, dan kan je deze van kantenband in dezelfde kleur voorzien. Dit kantenband is een dun stuk lamineer, waarmee je de trap mooi kunt afwerken.