Wat kost traprenovatie

Is je trap toe aan vervanging, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Ben je ook een beetje bang voor de kosten van een traprenovatie? Wij helpen je op weg met het kiezen van het soort traprenovatie en laten je ook gelijk weten hoeveel je ongeveer kwijt zult zijn. Daarnaast helpen we je ook met de overweging of je het zelf kunt doen, of dat je toch moet gaan voor een traprenovatie met montage. Natuurlijk vertellen we je ook gelijk welke kosten je hierbij kunt verwachten.

Wat kost een traprenovatie
Traprenovatie Utrecht
Wat kost een traprenovatie: vinyl, laminaat of hout?
 

Welke traprenovatie past bij mij?

Het kiezen van een nieuwe trap is heel persoonlijk en natuurlijk een kwestie van smaak. Wij bieden verschillende soorten traprenovatie aan, elk met zijn eigen voor- en nadelen. Bij ons vind je laminaat overzettreden, vinyl overzettreden, houten overzettreden, PVC overzettreden en SPC (Stone Pressed Composite). Binnen de traprenovatie zijn betonlook overzettreden een echte langdurende woontrend! Betonlook hebben we in laminaat, vinyl en in PVC

Met betonlook overzettreden weet je zeker dat jouw trap een grote blikvanger wordt in je huis. Een betonlook traprenovatie past perfect in een huis met een industriële, Scandinavische of moderne woonstijl.

Betonlook traprenovatie

Betonlook overzettreden zijn zowel verkrijgbaar in laminaat, PVC als in vinyl, net waar jouw voorkeur naar uit gaat. Vinyl wordt ook wel pvc trapbekleding genoemd. Het grote voordeel van een vinyl vloer is, dat vinyl geheel vochtbestendig is. Ook heb je minder snel last van schade dan bij laminaat. Laminaat en pvc trapbekleding zijn allebei erg onderhoudsvrij. Slechts een vochtig doekje en een beetje sop is voldoende om de trap schoon te maken.

Houten traprenovatie vind je bij ons in de vorm van eikenhout traptreden en stootborden. Een eikenhouten trap geeft een rustige, elegante uitstraling. Je kunt zelf, naar smaak, gaan voor overzettreden met en zonder noesten. Daarnaast heb je nog de keuze of je deze overzettreden met of zonder antislip strip wilt hebben.

 

De prijzen van een traprenovatie

De kosten van een traprenovatie kunnen per trap verschillend zijn. De prijs is namelijk erg afhankelijk van hoeveel treden de trap heeft, hoeveel draaien er in een trap zitten en voor welk materiaal je hebt gekozen.

 

Daarnaast heb je ook nog het verschil tussen een gesloten en open trap. Bij een open trap, heb je geen stootborden nodig, bij een open trap kun je ervoor kiezen. In plaats van stootborden kun je dit ook opschuren en verven. Dat scheelt je natuurlijk weer in de kosten.

Voorbeeld kosten traprenovatie Cando laminaat

Een gemiddelde trap bestaat uit 14 treden en heeft één draai. Stel, je hebt gekozen voor CanDo laminaat overzettreden. Dan zou je kunnen rekenen op de volgende kosten:

Betonlook traprenovatie

 

 

 

HomingXL bespaartips

Help mee door alvast wat voorwerk te doen
Zorg ervoor dat je trap klaar is voor de nieuwe traprenovatie. Zo bespaar je namelijk op de arbeidskosten. Je kan bijvoorbeeld de oude bekleding vast verwijderen, de trapwangen schuren en verven zodat de trap klaar is voor de klus.

Kies voor een specialist
Een specialist is vaak toch lastig te vinden. Wij leveren je alvast de traprenovatie en jij schakelt eenvoudig met één van de specialisten van Uw Rechterhand! Zij hebben een netwerk van specialisten in geheel Nederland, zodat je niet overbodig veel geld uitgeeft aan bv. voorrijkosten. Je kunt de traprenovatie zelf uitrekenen door de prijzen op de website te checken. Normaal kost een bezoek voor het opmeten €49,-. Dit is nu tijdelijk GRATIS!

Doe het zelf of laat je trap renoveren door professionele vakmannen. Bij ons kan het allemaal.

Voorbeeld kosten traprenovatie vinyl CanDo

Ben je op zoek naar een vinyl traprenovatie? In ons ruime assortiment aan vinyl traprenovatie vind je prachtige overzettreden, zoals betonlook overzettreden en vinyl overzettreden met houtnerf. Ben je benieuwd wat een totale traprenovatie van vinyl ongeveer zou gaan kosten? Bekijk dan snel onderstaande bon. We hebben een voorbeeld van de kosten gemaakt van de traprenovatie van zowel met of zonder stootborden en ook de prijs voor eventuele montage door vakmannen staat los vermeld.

Voorbeeld kosten traprenovatie vinyl Stepwood betonlook antraciet

 

 

Voorbeeld kosten Stepwood eikenhout taprenovatie

Ben je op zoek naar een prachtige eikenhouten traprenovatie? In ons ruimte assortiment aan eikenhouten traprenovatie vind je prachtige eiken overzettreden in verschillende kleuren en uitvoeringen. Zo heb je de keuze uit eiken overzettreden met of zonder noesten. De meest populaire eikenhouten traprenovatie van dit moment is de Stepwood eikenhouten traprenovatie in natuur uitvoering. Wil je graag weten wat ongeveer de totale kosten zullen worden van een traprenovatie? Bekijk dan onderstaand bonnetje!

Voorbeeld kosten Stepwood eikenhout taprenovatie

 

Voorbeeld kosten PVC traprenovatie Stepwood

Wil je graag PVC overzettreden en ben je benieuwd welke prijs hierbij komt kijken? Bekijk dan onderstaand bonnetje!

Voorbeeld kosten stepwood pvc taprenovatie

 

Voorbeeld kosten SPC (Stone Pressed Composite) traprenovatie Stepwood

Wil je graag SPC overzettreden en ben je benieuwd welke prijs hierbij komt kijken? Bekijk dan onderstaand bonnetje!

Voorbeeld kosten stepwood spc taprenovatie

 

Nog niet uitgelezen? Neem dan vooral een kijkje bij onderstaande pagina's voor nog meer informatie over de kosten van een traprenovatie per materiaal.

Bekijk welke traprenovatie voor jou geschikt is.

 

Hier vindt je meer informatie over de montage van overzettreden.

Een prijslijst voor traprenovatie montage vind je hier.

Bekijk ook eens onze traprenovatie sets. In onze alles-in-één pakketten vind je alles wat je nodig hebt voor je traprenovatie. Onze traprenovatie sets bieden de perfecte oplossing voor een eenvoudige en kosteneffectieve manier om je trap te renoveren. Dit scheelt je veel tijd en profiteer je dus volop van bestelgemak!

Relevante pagina's