PVC-SPC traprenovatie

SPC traprenovatie van HomingXL

Als dé huis- en tuinspecialist is HomingXL constant in beweging. We gaan graag mee met de tijd en willen het liefst voorlopen op alle nieuwe trends. Vandaar dat we een nieuwe traprenovatie in huis hebben ontwikkeld. En dan wel één die zo sterk is als een beer en past bij de interieur trends van dit moment. SPC is al een geliefd materiaal voor op de vloer. Wij vinden die krachtige eigenschappen ook goed van pas komen op de trap. Daar loop je immers heel wat meters op en af. We hebben dan ook overzettreden ontwikkeld die gemaakt zijn van dit materiaal waar jij je trap een nieuwe uitstraling mee kunt geven.

Waarom je wil kiezen voor een SPC traprenovatie

Heeft je huidige trap er weleens beter uitgezien en zitten er zichtbare oneffenheden op die duiden op slijtage? Dan mag je trap gerenoveerd worden. Dit komt goed van pas wanneer je in een nieuwe woning trekt. Of wanneer je je huidige inrichting zat begint te worden en deze een nieuwe frisse look wil geven. Maar ook wanneer je de waarde van je woning wil verhogen voordat je deze in de verkoop zet.

Kortom: er zijn heel veel redenen waarom je je trap wil renoveren. Maar waarom moet je per se kiezen voor de nieuwe SPC traprenovatie? En niet voor de traprenovatie van laminaat, normaal PVC, vinyl of een van de andere mogelijkheden bij HomingXL? Omdat SPC uitzonderlijk sterk is en tegelijk een natuurlijk en moderne uitstraling heeft. En er zijn niet veel traprenovaties met zoveel voordelen.

Stone Pressed Composite

SPC staat voor: Stone Pressed Composite. Een materiaal dat bestaat uit lavagesteente, polypropyleen met een kern van kalksteen. Aangezien deze overzettreden – in tegenstelling tot normaal PVC – direct op de oude traptreden worden gemonteerd is het een harde en stevige traptrede waar je op kunt stampen zoveel je wil. De overzettreden van SPC zijn verkrijgbaar in zeven verschillende kleuren. Dit betekent dat je kunt kiezen uit verschillende stijlen die mooi passen bij de rest van de inrichting van het huis. Door de krasbestendige en slijtvaste eigenschappen van SPC blijft deze stijl jarenlang mooi.

In het kort: dit is dus waarom je wil kiezen voor een SPC traprenovatie van HomingXL:

  • Het materiaal is 100% waterbestendig en kan goed tegen krassen.
  • Handig wanneer je kleine kinderen hebt.
  • De traptreden van SPC zijn van nature erg stroef. Hierdoor glijd je minder snel uit.
  • Op de traprenovatie van SPC zit een nagenoeg onzichtbare antislip waardoor de kans op een ongeluk op de trap extreem minder wordt. SPC is een slijtvast en hard materiaal dat jaren mooi blijft.
  • SPC is van nature anti-bacteriologisch. Bacteriën kunnen zich nauwelijks nestelen op deze traptreden, waardoor dit een veilige renovatie is voor steriele plekken zoals een verzorgingshuis of een huis voor een gezin met kinderen.
  • De traprenovatie kun je met een zaag zelf op maat zagen. Je hoeft hier dus geen extra personeel voor in te huren.

SPC vloer

Creëer een prachtig geheel door te kiezen voor de bijpassende SPC vloeren! Deze vloeren zijn de laatste tijd steeds populairder geworden in de wereld van interieurontwerp. Deze vloeren bieden een combinatie van duurzaamheid, sterkte en veelzijdigheid die veel mensen aantrekkelijk vinden. Een SPC vloer is net als de SPC overzettrede opgebouwd uit 5 lagen en profiteer je van dezelfde voordelen. Deze vloer is uitgerust met een 5G clicksysteem. Door dit systeem is de vloer eenvoudig plank voor plank te leggen. Je hoeft het leggen van deze vloer dus niet uit te besteden aan een professional. Daarbij is de SPC zeer geschikt voor een vloerverwarming. Kom de vloer bekijken bij ons in de showroom!

Bekijk ook eens onze traprenovatie sets. Onze traprenovatie sets bieden de perfecte oplossing voor een eenvoudige en kosteneffectieve manier om je trap te renoveren. In onze alles-in-één pakketten vind je alles wat je nodig hebt voor je traprenovatie. Dit scheelt je veel tijd en profiteer je dus volop van bestelgemak!

Vragen over de SPC traprenovatie?

Mooi hè, deze nieuwe traprenovatie van HomingXL? Met zo’n nieuw materiaal snappen we dat je hier nog vragen over kunt hebben. Wacht niet te lang en stel je vragen aan onze klantenservice. Wil je de overzettreden liever eerst in het echt bekijken? Dat is natuurlijk geen probleem. In onze showroom ben je van harte welkom om de planken van dichtbij te bekijken.