Het is je vast nog niet ontgaan dat zwarte binnendeuren dé interieur trend is van de afgelopen tijd. De tijd dat binnendeuren simpel wit en onopvallend ‘horen’ te zijn is officieel voorbij, sterker nog: je binnendeur is nu dé blikvanger van je huis. Ik ben enorm blij met deze trend, want een mooie binnendeur kan zoveel doen voor je interieur en voor een ruimte. Zo kan een nieuwe binnendeur een ruimte meer sfeer geven of juist een mooie open uitstraling geven. Met deze nieuwe trend komen ook veel nieuwe binnendeuren op de markt. Misschien zelfs zoveel, dat je door de bomen even het bos niet meer ziet. Wij hebben de meest populaire zwarte binnendeuren uit de Nero Legno collectie van Austria voor je op een rijtje gezet, zodat het maken van een keuze wat makkelijker wordt.

Austria deur Chiari Austria deur Nero LegnoChiari Austria Deur Chiari zwart van de serie Nero Legno

Prachtige zwarte binnendeuren uit de Nero Legno collectie van Austria

Hierboven las je al iets over de Nero Legno collectie van Austria. Austria is een deuren fabrikant en heeft een enorm grote collectie binnendeuren. Je vindt in het assortiment van Austria niet alleen zwarte binnendeuren, maar ook prachtige paneeldeuren, glasdeuren, lijndeuren en barndeuren. De Nero Legno collectie van Austria is een prachtige collectie bestaande uit enkel zwarte binnendeuren. Er zijn verschillende modellen, zodat er altijd wel een zwarte binnendeur is die helemaal past bij jouw smaak. Ook voor bijpassend deurbeslag, kun je terecht in de Nero Legno collectie van Austria. Let op: wanneer je een binnendeur uit de Nero Legno collectie aanschaft, dien je ook deurbeslag uit de Nero Legno collectie aan te schaffen. Deurbeslag van een ander merk of van een andere collectie zal niet passen op een Nero Legno binnendeur.

Kan ik elke zwarte binnendeur zomaar in mijn huis plaatsen?

Aluminium en stalen deurkozijn

Het antwoord daarop is ja en nee. Natuurlijk kun je elke binnendeur die je maar wenst in je huis plaatsen. Waar je wel rekening mee moet houden, is welk kozijn je momenteel hebt. Veel van onze populaire deuren zijn verkrijgbaar als opdekdeur en als stompe deur. Voordat je beslist welke deur je graag wilt, is het dus belangrijk om even te kijken naar je huidige deur en kozijn. Het is heel simpel om erachter te komen of je een zwarte opdekdeur nodig hebt of een stompe zwarte binnendeur. Valt je deur in zijn geheel in het kozijn wanneer je deze sluit? Dan spreek je over een stompe binnendeur. Valt je deur op het kozijn? Dan spreek je van een opdekdeur. Bekijk onderstaande afbeelding voor meer duidelijk omtrent stomp en opdek.

Nu je hebt bepaald welke soort deur je nodig hebt, kunnen we verder naar onze meest verkochte en dus meest populaire binnendeuren! Je kunt hier kiezen voor opdek of stomp.

De meest populaire zwarte opdek binnendeuren

We beginnen met de meest populaire zwarte opdek binnendeuren. Ben je op zoek naar alle populaire stompe zwarte binnendeuren? Navigeer dan snel naar alle stompe zwarte binnendeuren.

  1. Binnendeur Nero Legno Imola

De zwarte binnendeur Nero Legno Imola is een prachtige glasdeur. Het glas in de deur is blank vlak veiligheidsglas. Er zijn geen glaslatten aanwezig, het glas wordt namelijk gemonteerd in de stijlen, dorpels en roedeverdeling. De Imola binnendeur past perfect in een modern en industrieel interieur. De deur wordt zwart voorbehandeld geleverd (RAL 9005 gelijkend), je hoeft deur in principe niet meer af te lakken, maar mocht je dit zelf willen, dan is dit altijd mogelijk. Veel van onze klanten lakken de deur niet meer af, omdat de kleur al helemaal naar wens is. De Imola binnendeuren zijn standaard voorzien van een slotgat. Wil je de Imola binnendeur als schuifdeur gebruiken? Dat kan zeker! Bestel dan een slotklos mee.

  1. Binnendeur Nero Legno Asti

Een andere prachtige zwarte opdekdeur uit de Nero Legno collectie is de Asti binnendeur. De Asti is ook een opdekdeur van glas en heeft een prachtige industriële uitstraling. Het grote voordeel van een glasdeur, is dat het een mooie open doorkijk geeft van de ene naar de andere ruimte. Hierdoor lijken de ruimtes groter en krijg je meer licht in huis. Ook deze deur wordt voorbehandeld geleverd (RAL 9005 gelijkend). Wil je de deur liever als schuifdeur gebruiken? Dat is ook zeker mogelijk, maar vergeet dan niet om een slotklos mee te bestellen. Er zijn verschillende maatvoeringen beschikbaar. Zit jouw maat er niet bij? Maatwerk is ook mogelijk!

  1. Binnendeur Nero Legno Genova

De laatste maar niet de minste van het rijtje meest populaire zwarte binnendeuren opdek is de Nero Legno Genova binnendeur. Deze binnendeur bestaat uit drie glazen vlakken, van blank vlak veiligheidsglas. De deur is speciaal ontworpen voor een modern en industrieel interieur, waar hij perfect in past door de strakke vormgeving. Het is mijn persoonlijke favoriet uit dit rijtje! De Genova binnendeur is ook te gebruiken als schuifdeur, vergeet dan niet een slotklos mee te bestellen.

De meest populaire stompe zwarte binnendeuren

In dit lijstje vind je de meest verkochte en meest populaire stompe zwarte binnendeuren. Ben je toch op zoek naar opdek deuren? Neem dan een kijkje bij de meest populaire zwarte opdekdeuren.

  1. Binnendeur Nero Legno Chiari

De binnendeur Nero Legno Chiari is de meest populaire binnendeur uit de gehele Nero Legno collectie. De Nero Legno binnendeuren zijn een perfect alternatief voor stalen deuren, ze hebben dezelfde prachtige industriële look en zijn een stuk goedkoper dan stalen deuren. De Chiari heeft een strakke uitstraling en bestaat uit vier glazen vlakken, gemaakt van blank vlak veiligheidsglas. Het hout van de Chiari binnendeur is gemaakt van FSC-gecertificeerd hout, wat inhoudt dat het hout afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. De deur wordt zwart gegrond (RAL 9005 gelijkend) geleverd en kan nog afgelakt worden. Ben je op zoek naar deze zelfde deur, maar dan met getint glas? Dan is de Chiari Tinto de perfecte keuze voor jou!

  1. Binnendeur Nero Legno Genova

De Nero Legno Genova binnendeur zagen we ook al voorbijkomen in het lijstje van de opdekdeuren. Dat is ook niet zo gek, want ook de Genova is een perfecte deur voor een woning met een moderne of industriële look. De Genova lijkt erg op de populaire Chiari, maar bestaat uit drie glasvlakken in plaats van vier. Ook de stompe Genova binnendeur is verkrijgbaar met getint glas: Genova Tinto binnendeur. Ook de Genova is geschikt om als schuifdeur te gebruiken en ook maatwerk is mogelijk voor deze deur.

  1. Binnendeur Nero Legno Desio

Als laatste in dit rijtje, en zeker niet de minste, hebben we de stompe zwarte binnendeur Nero Legno Desio. Deze binnendeur is wat anders dan alle andere deuren uit de lijst, want de Desio is geen glasdeur, maar is volledig zwart. Wanneer je voor de Desio deur gaat, ga je voor een deur die de aandacht naar zich toe trekt en een echte blikvanger wordt in de ruimte waar je hem plaatst. Het hout waarmee de deur gemaakt is, is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Ook de Desio is geschikt als schuifdeur en kan op maat gemaakt worden.

Zwarte deuren bij HomingXL
De trend van 2018/2019: zwarte binnendeuren
De trend van 2018/2019: zwarte binnendeuren

Heb jij een prachtige zwarte binnendeur in dit lijstje gezien en wil je meer informatie over deze deur of de deur graag even in het echt zien? Dat is natuurlijk mogelijk. Onze experts helpen je graag verder in onze showroom in Vianen, waar je alle binnendeuren eens kunt bekijken terwijl onze experts je adviseren.