Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Terrastegel hardhout

Terrastegels van hardhout zijn ideaal bij het aanleggen van een terras. Met de terrastegels uit het assortiment van HomingXL stel jij eenvoudig een terras samen welke in lijn ligt met jouw smaak. Binnen ons assortiment vind je terrastegels van hardhout in diverse afmetingen, met verschillende effecten en talloze kleuren. Een tuintegel van hardhout moet stevig zijn en jarenlang meegaan. Op deze pagina vind je onze terrastegels van hardhout waarmee je een terras samenstelt waar je jarenlang plezier van kunt beleven. Afhankelijk van het terras dat jij wilt aanleggen, kun je kiezen voor terrastegels van hardhout met afmetingen van 30x30, 40x40, 50x50, 75x120 en zelfs 100x100cm.

Wil je meer informatie over:

1 resultaat

1 resultaat

Het gebruik van terrastegels van hardhout voor jouw terras

Tuintegels van hardhout zijn een perfect alternatief voor vlonderplanken. Deze vierkante planken kunnen eenvoudig aan de onderbalken worden geschroefd. De tuintegels van hardhout zijn vooral geschikt voor vlonders en terrassen die niet zwaar worden belast door tuinapparatuur zoals zware grasmaaiers. Het plaatsen van tuinmeubelen is vanzelfsprekend wel mogelijk. De tuintegels van hardhout bieden voldoende stevigheid voor loungesets en vergelijkbare tuinmeubelen. Zo geniet je gedurende de zomer in de fijnste omstandigheden en in een stijl die helemaal bij jou aansluit. Is het terras overdekt? Dan kun je alle soorten effecten op de tuintegels van hardhout kiezen. Als er geen sprake is van een overkapping dan is het, in verband met de veiligheid, beter om tuintegels van hardhout met groeven te kiezen. Dit voorkomt gladde oppervlaktes na een regenbui, doordat het water in de groeven gemakkelijker kan weglopen. Dit geldt ook voor vlonder en terrassen die direct naast een buitenzwembad worden aangelegd. Bestel daarnaast altijd een worteldoek bij jouw tuintegels. Deze voorkomt dat er onkruid onder de vlonder of het terras kan groeien.

Ons assortiment in terrastegels van hardhout

Door de ruime diversiteit in ons assortiment aan terrastegels van hardhout kun jij eenvoudig een terras aanleggen met de stijl, kleur en afmetingen die jij voor ogen hebt. Kies onder andere voor terrastegels van hardhout met diagonale groeven voor een unieke uitstraling. Of ga voor de terrastegels van teak, met een levensduur van 25 jaar. In het assortiment aan terrastegels van hardhout vind je diverse merken, waarvan jij ook de onderbalken in ons assortiment kunt vinden.

Kom langs in onze showroom in Vianen om de terrastegels van hardhout van dichtbij te bekijken. Onze specialisten helpen jou graag de juiste producten te vinden om de tuin die jij voor ogen hebt samen te stellen.