Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Vinyl traprenovatie betonlook

Ben je op zoek naar een traprenovatie betonlook om je trap in een handomdraai om te toveren tot een echte eyecatcher in je woning? Dat kan met de prachtige vinyl betonlook overzettreden van ons merk Stepwood. De overzettreden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren betonlook, variërend van donker antraciet tot lichtgrijs. Wil je de vinyl betonlook overzettreden eerst zien voordat je deze bestelt? Begrijpelijk! Daarom kun je bij ons gratis een proefstukje aanvragen, zodat je kan zien hoe het product eruitziet en welke kwaliteit je in huis haalt. Je kunt ook langskomen in onze showroom, voor deskundig en persoonlijk advies. Met onze laagste prijsgarantie ben je tevens altijd verzekerd van de beste prijs.

Wil jij meer informatie over:

4 resultaten

4 resultaten

Wat zijn vinyl overzettreden?

Er zijn tegenwoordig enorm veel keuzes qua materiaal bij een traprenovatie. Zo heb je bijvoorbeeld de keuze uit laminaat overzettreden, een gestoffeerde traprenovatie en een eikenhouten traprenovatie. Het is geheel afhankelijk van je smaak en wensen en behoeften, welke traprenovatie het beste bij jou past. Vinyl heeft enkele voordelen ten opzichte van laminaat en eikenhout. Zo is een vinyl traprenovatie erg makkelijk te onderhouden. Ook heeft vinyl een dempende werking, waardoor zelfs je pubers niet veel geluid maken als zij de trap af of oplopen. Daarnaast voelt vinyl warm en zacht aan.

Zijn vinyl overzettreden wel veilig?

Iedereen is wel bekend met de stof vinyl en weet waarschijnlijk ook dat vinyl erg glad kan zijn. De vinyl betonlook overzettreden van Stepwood zijn echter stroever dan laminaat betonlook overzettreden en je kunt hier dan zelfs met sokken veilig op lopen. Om helemaal zeker te zijn van een veilige trap, kun je ook nog gaan voor antislipstrips.

Wat kost een traprenovatie betonlook vinyl?

Zoveel woningen, zoveel trappen. Elke trap is anders en daarom is ook elke prijs van een traprenovatie verschillend. Niet alleen het materiaal bepaalt de prijs, maar ook het aantal draaiingen van de trap en natuurlijk het aantal treden van de trap. Een doorsnee trap heeft meestal één draai en dertien treden. Aan de hand van een doorsnee trap, hebben we dan ook een overzichtelijke voorbeeldprijs gemaakt van wat een traprenovatie kost.

Zelf monteren van je traprenovatie of laten monteren?

Het renoveren van je trap is gemakkelijk zelf te doen. Je hoeft geen doorgewinterde klusser te zijn om een mooi resultaat te creëren. Het vergt natuurlijk wel wat precisie en geduld, zoals elke klus. Heb je geen zin om zelf aan de slag te gaan met je traprenovatie, of heb je er geen tijd voor? Dan kun je er ook voor kiezen om je trap te laten monteren door professionele vakmannen.