Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Laminaat traprenovatie betonlook

Een betonlook traprenovatie is dé trend van dit moment in de woonwereld! Wanneer je op zoek bent naar een mooie traprenovatie die past bij jouw moderne of industriële interieur, dan is een betonlook traprenovatie perfect voor jou. Je hebt de keuze uit verschillende materialen, kleuren en merken. Door ons ruime assortiment vind je altijd wel een betonlook traprenovatie die helemaal past bij jouw wensen. Wil je eerst de overzettreden zien voordat je een bestelling plaatst? Dat kan! Je kan gratis een proefstukje aanvragen of langskomen in onze showroom om de betonlook overzettreden te bezichtigen. Alle betonlook traprenovaties bestel je natuurlijk, zoals je van ons gewend bent, met de laagste prijsgarantie.

Wil jij meer informatie over:

8 resultaten

8 resultaten

De trend van nu: betonlook traprenovatie van laminaat

Industriële en moderne woningen zijn helemaal in. Grijze tinten, cognac banken, grote fabriekslampen… Een betonlook traprenovatie mag natuurlijk niet in dit rijtje ontbreken. Je kunt gaan voor een traprenovatie betonlook laminaat of een betonlook vinyl traprenovatie. Geheel afhankelijk van jouw smaak en budget is er een oplossing die het beste bij jouw wensen past. In ons ruime assortiment van laminaat betonlook overzettreden vind je onder andere antraciet betonlook laminaat overzettredendonkergrijze betonlook laminaat overzettreden en licht grijze betonlook laminaat overzettreden van de merken CanDo en Maestro.

De voordelen van laminaat betonlook ten opzichte van vinyl overzettreden

Wanneer je hebt besloten dat het tijd is om je trap te renoveren, is het belangrijk dat je goed nadenkt over welke stof of welk materiaal je hiervoor gaat gebruiken. Elk materiaal heeft zo zijn eigen voordelen, nadelen en prijskaartje.

Laminaat overzettreden zijn erg gemakkelijk te monteren en zijn beschikbaar in veel verschillende kleuren en motieven. Met een traprenovatie betonlook laminaat kun je jouw trap bijna niet onderscheiden van een echte betonnen trap. Wanneer je bijvoorbeeld kiest voor laminaat met houtnerf, is je trap weer niet te onderscheiden van echt hout. Laminaat is daarnaast gemakkelijk om maat te maken. Het grootste nadeel van laminaat is, dat het wat gladder is dan vinyl. Met een antislipstrip heb je dit echter zo weer opgelost. Wil je meer informatie over een traprenovatie van laminaat? Lees dan meer over al onze materialen traprenovatie.

Het gemak van een traprenovatie betonlook laminaat

Met een traprenovatie betonlook laminaat heb je binnen een aantal eenvoudige stappen een compleet nieuwe trapbekleding. Wij hebben prachtige laminaat overzettreden met betonlook, geheel passend in een huis met een industrieel of modern interieur. De Laminaat traptreden zijn gemakkelijk schoon te maken en je hoeft de trap na renovatie uiteraard niet te lakken, schuren of te verven. Voor een dichte trap zijn er stootborden verkrijgbaar in dezelfde dessins en kleuren als de overzettreden, zo kun je de trap geheel in dezelfde kleur bekleden. Omdat de stootborden los te verkrijgen zijn, kun je bij de stootborden bijvoorbeeld voor wit kiezen en de traptreden van een andere kleur voorzien. Dit geeft een mooi luchtig effect. Wil je meer inspiratie opdoen voor het bekleden van jouw trap? Kijk dan eens op onze inspiratiepagina voor traprenovaties.

Wat kost een betonlook traprenovatie?

Afhankelijk van het materiaal traptreden, hoeveel overzettreden je nodig hebt en de montageprijs, kan een traprenovatie aardig in de kosten lopen. Wij houden de kosten voor jou echter graag zo laag mogelijk, dit kunnen we doen mede door onze laagste prijsgarantie. Ben je benieuwd naar de complete kosten van een betonlook traprenovatie, zowel met als zonder montage? We hebben een duidelijk voorbeeld voor je opgesteld zodat je snel kunt zien wat de kosten zijn van een betonlook laminaat traprenovatie.

Je laminaat betonlook traprenovatie zelf doen of laten doen

De betonlook laminaat overzettreden stellen je in staat zelf je trap gemakkelijk te renoveren. Een traprenovatie lijkt een grote klus, maar het is zeker mogelijk om binnen een dag een trap met een compleet nieuwe look in huis te hebben. Meet met de trapspin het formaat van je huidige traptreden op en zaag met deze mal de nieuwe traptreden uit. Wanneer er een draai in de trap zit maak je gebruik van de grotere overzettreden van 130 cm bij 38 cm. Voor de rechte stukken kun je de treden van 100 cm bij 30 cm gebruiken. De op maat gemaakte traptreden worden bevestigd met montagelijm. Bekijk dit instructiefilmpje over de montage van laminaat traprenovatie om te zien hoe gemakkelijk het is. Veel succes met je klus!

Heb je echt twee linkerhanden, geen tijd of simpelweg geen zin om zelf aan de slag te gaan met het renoveren van je trap? Dan kun je ervoor kiezen om je trap te laten monteren door professionele vakmannen.