Zoals je misschien al wel weet, zijn binnendeuren tegenwoordig een belangrijk punt in je interieur. Deuren worden niet meer vergeten en vaak zijn ze juist de finishing touch binnen je interieur. Een zwarte binnendeur past perfect bij een industriële inrichting en een barndeur is weer perfect wanneer je een landelijk effect wilt creëren. Dan heb je ook nog de kamerhoge deur: de naam geeft het natuurlijk al een beetje weg, de kamerhoge deuren zijn binnendeuren die reiken tot aan het plafond. Wil jij meer weten over ons aanbod kamerhoge deuren en waarom een kamerhoge deur perfect is voor bij jou thuis? Lees dan snel verder!

 

Kamerhoge binnendeuren voor in ieder interieur

Een kamerhoge binnendeur is dus een deur die helemaal reikt tot aan je plafond. Je hebt geen bovenlicht (het stuk tussen je deur en plafond) nodig. Veel mensen zien een bovenlicht als noodoplossing of minder mooie oplossing. Met een kamerhoge binnendeur heb je hier geen last van. Alle kamerhoge deuren zijn stompe deuren, wat inhoudt dat de deur in zijn geheel in het kozijn valt. In combinatie met de lengte van de deur zorgt dit voor een strak en modern uiterlijk. Ben je al overtuigd dat je een kamerhoge deur in huis wil hebben? Neem dan eens een kijkje bij onze Austria kamerhoge deuren. Enorm populaire zijn onze zwarte kamerhoge binnendeuren.

De specificaties van onze kamerhoge deuren

Momenteel bieden wij nog alleen Austria kamerhoge binnendeuren aan. Dit omdat wij 100% verzekerd zijn van de goede kwaliteit van Austria binnendeuren. Deze deuren zijn verkrijgbaar in vier verschillende lengtes: 240 cm, 250 cm, 260 cm en 270 cm. De bovendorpel van de deuren is verzwaard, waardoor je deur nog maximaal 10 cm in kunt korten. Zo kun je de door jou gekozen binnendeur helemaal op maat maken.

HomingXL favoriet: deze stompe kamerhoge binnendeur van Austria is onze favoriet. De deur is verkrijgbaar in de vier bovengenoemde maten en je kunt hem zelf nog op maat maken. De binnenkant is gemaakt van honingraatvulling. Dit is een lichte vulling, waardoor je deur niet heel zwaar, maar wel sterk genoeg is. De deur is wit gegrond, zo kun je hem dus nog in de gewenste kleur verven. Je kunt de deur eventueel ook als schuifdeur gebruiken. Bekijk onze schuifdeursystemen voor de mooiste rails voor je nieuwe binnendeur.

De trend van nu: zwarte kamerhoge binnendeuren

Zwarte binnendeuren zijn al jaren een ware trend in de woonwereld. Bekijk een willekeurig Instagram account van een interieurblogger en je zult een zwarte binnendeur zien. Dat is ook niet zo gek, want zwarte binnendeuren zijn nou eenmaal prachtig. Ze passen perfect bij een industrieel interieur en ogen erg chique. Een plafondhoge zwarte kamerhoge binnendeur zou waarschijnlijk dé blikvanger zijn in ieder interieur. Wanneer je een binnendeur bestelt en gaat monteren, adviseer ik je om verdekte scharnieren mee te bestellen. Deze scharnieren zie je niet aan de buitenkant, waardoor je een nog strakker uiterlijk krijgt.

 

Montage van een kamerhoge binnendeur

De montage van een stompe deur is sowieso al een stuk lastiger dan een opdekdeur, maar wanneer je een kamerhoge stompe deur gaat monteren wil je dit natuurlijk helemaal strak en zo mooi mogelijk. Je kunt er dan ook voor kiezen om je deur te laten monteren door echte vakmannen. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen je doorverwijzen naar een betrouwbare partij. Zelf monteren is echter ook zeker mogelijk. Met onze kamerhoge binnendeuren met kozijn kun je zeer gemakkelijk zelf de deur afhangen.