Helaas

Het gewenste artikel is helaas niet meer beschikbaar.

Binnendeur kozijn combinatie Nero Acciaio MDCX zwart gepoedercoat staal

2.750,- 2.200,- Per set
Niet beschikbaar
Laagste prijsgarantie Gratis bezorgd v/a 1200,- 9.2/10
Afhalen is gratis, indicatie bezorgkosten: 0,-

Productbeschrijving

De Austria deur kozijn combinaties van de serie Nero Acciaio zijn vervaardigd uit zwart gepoedercoat staal (RAL 9005 gelijkend), en worden geleverd inclusief voorgemonteerd blank vlak veiligheidsglas (6 mm).


De deuren worden standaard geleverd inclusief zwarte scharnieren en bijpassend deurbeslag. De deuren zijn reeds gemonteerd in het kozijn. De stijlen en dorpels beschikken over een breedte van 45 mm, de roedes zijn 35 mm breed. Maatwerk is mogelijk.


Lees meer
De Nero Acciaio deur kozijn combinaties zijn met hun zwart stalen design uniek en kunnen dan ook fungeren als een echte eyecatcher in jouw interieur! Deze deuren zijn speciaal ontworpen om mee te gaan in de industriële look, die tegenwoordig weer helemaal in is. Geschikt voor alle toepassingen in huis: van woonkamerdeur tot slaapkamerdeur!

Eigenschappen:
  • Deur en kozijn van zwart gepoedercoat staal (RAL 9005 gelijkend)
  • Breedte stijlen en dorpels: 45 mm
  • Breedte vaste roedes: 35 mm
  • Maatwerk is mogelijk
  • Deuren zijn reeds gemonteerd in het kozijn
  • Breedte kozijn: 25 mm
  • Geleverd inclusief voorgemonteerd glas, zwarte scharnieren en bijpassend deurbeslag

Het is van groot belang dat het kozijn juist ingemeten wordt. Het kozijn beschikt over een breedte van 25 mm, met een extra uitsparing van 5 mm, dient hier dus rekening gehouden te worden met een uitsparing van 3 cm aan de zijkant van de deur (totale uitsparing voor twee kanten is dan 6 cm). Ook voor de bovenzijde geldt een uitsparing van 3 cm (zie ook de technische tekening onderaan).

De standaard enkele modellen zijn in alle mogleijke maatwerk varianten bestelbaar in iedere afmeting, ook als dubbele deuren.

Eigenschappen

Artikelnummer #neroacciaio-MDCX
Merk Austria
Type Binnendeur incl. kozijn
Serie Nero Acciaio
Kleur Zwart
Lees meer

Verwante producten