Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Composiet Tuindeuren

Een composiet tuindeur maakt jouw composiet schutting helemaal compleet. De composiet tuindeuren die HomingXL aanbiedt bestaan voor 50% uit FSC hardhout vezels en 50% kunststof vezels. Hierdoor geniet je van de natuurlijke uitstraling van hout en de duurzaamheid en kwaliteit van kunststof. In de kunststof tuindeuren wordt gebruik gemaakt van een hoogwaardige kunststof welke tegen verschillende weersomstandigheden is bestand. Door een bijpassende composiet schuttingdeur bij jouw schutting te kiezen, zorg je voor een mooi geheel. HomingXL heeft het grootste aanbod in composiet tuindeuren en hanteert de scherpste prijzen. Gecombineerd met onze snelle levertijden, maak je bij ons de beste deals.

Wil je meer informatie over:

32 resultaten
  1. 1
  2. 2

32 resultaten
  1. 1
  2. 2

Het verschil tussen een composiet en kunststof tuindeur

Composiet en kunststof tuindeuren zijn beide onderhoudsvriendelijk in gebruik. Een composiet tuindeur bevat zowel hout- als kunststofvezels. Hierdoor krijgt een composiet tuindeur vaak een meer natuurlijke uitstraling dan een 100% kunststof tuindeur. Daarna zit er tussen beide deuren een prijsverschil. Een volledige kunststof tuindeur is duurder dan een composiet schuttingdeur. Het prijsverschil is te verklaren doordat een composiet schuttingdeur uit zowel hout- als kunststofvezels bestaat. Hierdoor is een composiet schuttingdeur goedkoper dan een 100% kunststof tuindeur.

Kunststof en composiet tuindeuren met beslag

Bij HomingXL hebben we het grootste aanbod in composiet tuindeuren. Zo kan je composiet schuttingdeuren kopen in meerdere kleuren en van verschillende afmetingen. Daarnaast hebben wij composiet tuindeuren met beslag, waarbij je het hang- en sluitwerk, slot en sleutels erbij krijgt. Hierdoor krijg je dus direct een complete tuindeur geleverd. Bij elke composiet tuindeur staat aangegeven of de deur inclusief of exclusief het beslag is. Let bij het kopen van jouw composiet tuindeur dus op of het met of zonder een beslagset is. Vind je het lastig om een keuze te maken, kom dan eens langs in onze showroom in Vianen (Utrecht). Hier kunnen wij jou meerdere composiet tuindeuren laten zien.