Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Houten tuindeuren

Onze houten tuindeuren zijn beschikbaar in onder andere hardhout en geïmpregneerd hout. Behalve het materiaal en de houtsoort, kan je ook kiezen uit verschillende kleuren, maten en merken. Met bijna 80 houten tuindeuren, heb je bij HomingXL volop keuze. Bovendien hebben al onze houten schuttingdeuren de laagste prijs en worden ze snel bij je afgeleverd. Bij het kiezen van de voor jou juiste houten tuindeur, moet je goed letten op de hoogte en breedte. Om de deur te verstevigen is het aan te raden om een houten tuindeur met stalen frame te kiezen. Dit stalen frame voor tuindeuren is tevens los bij te bestellen. Dit geldt ook voor het deurbeslag, welke bij sommige houten tuindeuren wordt meegeleverd, echter niet bij allemaal. Heb je vragen of wil je tuindeuren van dichtbij bekijken, bezoek dan eens onze showroom in Vianen (Utrecht).

Wil je meer informatie over:

57 resultaten
  1. 1
  2. 2
  3. 3

57 resultaten
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Een houten tuindeur kopen, waar moet ik op letten?

Wanneer je een houten tuindeur gaat kopen, is het belangrijk dat je de juiste breedte- en hoogtemaat hebt bepaald. Vervolgens kies je de houtsoort. Heb je een schutting staan van Bankirai hardhout of Vuren zachthout, dan kan je het beste de tuindeur van dezelfde houtsoort pakken. Hierdoor creëer je mooi één geheel van je schutting en tuindeur. Bij de keuze van de houten schuttingdeur is het goed om te weten of er bevestigingsmateriaal en deurbeslag wordt meegeleverd of dat je deze los moet bijbestellen. Tevens is het verstandig om een houten tuindeur met ijzeren frame te kopen, zodat de tuindeur stabieler is.

Houten schuttingdeur, hardhout of geïmpregneerd?

Bij de keuze voor een houten tuindeur, moet je de afweging maken tussen hardhout en geïmpregneerd hout (zachthout). Hardhout is vaak duurzamer en heeft een langere levensduur dan geïmpregneerd hout. Daar staat wel tegenover dat een houten tuindeur van hardhout vaak duurder is dan een tuindeur van zachthout. Hebben we geen houten tuindeur welke aan jouw wensen voldoet? Wellicht vind je een composiet tuindeur dan beter passen of bekijk al onze soorten tuindeuren