Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Lariks Douglas vlonderplanken | terrasplanken

Een mooie houten vlonder in uw tuin? Maak dan gebruik van Lariks Douglas vlonderplanken. Door gebruik te maken van Lariks Douglas terrasplanken, zorg je voor een warme en gezellige uitstraling van het terras. De Lariks Douglas vlonderplanken zijn veelal voorzien van een FSC keurmerk. Dit betekent dat er verantwoord wordt omgegaan met de bomen welke worden gekapt. De terrasplanken zijn leverbaar met een geprofileerde kant, de zogenaamde groef zijde. De andere zijde is dan glad ofwel vlak. De Lariks Douglas terrasplanken vallen in duurzaamheidsklasse 3. Dit betekent een levensduur van circa 10 -15 jaar. Natuurlijk kan je de Lariks Douglas terrasplanken ook verwerken in je overkapping of aanbouw van Lariks Douglashout.

Wil je meer informatie over:

7 resultaten

7 resultaten

Lariks Douglas vlonderplanken bestellen

Lariks vlonderplanken zijn leverbaar in diverse lengtematen. Kies voor jouw klus de best passende lengte. Ook kan je Lariks Douglas vlonderplanken bestellen welke reeds zijn geïmpregneerd. Kies je voor onbehandelde Lariks Douglas vlonderplanken, dan kan je eenvoudig beits bestellen om de Lariks vlonderplanken een beschermende laag te geven. Je kan de Douglas terrasplanken met een naturel beits behandelen maar ook kiezen voor een kleur. Op deze manier maak je jouw Douglas vlonder helemaal passend bij de rest van je tuininrichting.

Lariks Douglas vlonderplank plaatsen

Wanneer je een vlonder gaat leggen van Lariks Douglas vlonderplanken, is het van belang om van te voren goed na te denken over de klus. Hierbij moet je denken aan hoe groot maak ik mijn Douglas vlonder, hoe maak ik de voor mijn vlonder geschikte onderconstructie, te gebruiken gereedschap enzovoort. Vooral de onderconstructie is erg belangrijk. Besteedt juist hier veel aandacht aan voordat je deze gaat afwerken met Lariks Douglas vlonderplanken. Vaak is een onderconstructie op piketpalen met dwarsbalken de beste onderconstructie. Een goedkopere en makkelijkere oplossing is een houten balklaag leggen op bestaande betontegels. Bekijk de online instructie voor het leggen van een Lariks Douglas vlonder. Tevens vind je bij elke Lariks Douglas terrasplanken een handleiding toegevoegd.