Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Composiet schuttingplanken

Met composiet schuttingplanken van HomingXL kan je zelf eenvoudig een schutting maken of je gevel bekleden met de Elephant composiet rabatdelen. De composiet schuttingplanken die HomingXL aanbiedt bestaan voor 50% uit houtvezels en 50% kunststofvezels. Door deze combinatie geniet je van de natuurlijke uitstraling van hout en het gemak en duurzaamheid van kunststof. Wanneer je bij de composiet schuttingplanken ook de aluminium liggers besteld, kan je eenvoudig zelf een tuinscherm samenstellen. De kunststof schuttingplanken zijn verkrijgbaar in de kleuren antraciet, bruin en grijs. De lengte van de composiet schuttingplanken is 180 cm. De composiet rabatdelen zijn leverbaar in de kleuren misty grey, wit en rock grey en leverbaar in lengtes van 300 cm, 400 cm en 500 cm. Bij HomingXL bestel je de composiet schuttingplanken tegen de laagste prijs snel en gemakkelijk online.

Wil je meer informatie over:

6 resultaten

6 resultaten

Het verschil tussen een composiet en kunststof schuttingplank

De benaming composiet en kunststof schuttingplanken worden vaak door elkaar gebruikt. Een composiet schuttingplank bevat zowel hout- als kunststofvezels. Dit zorgt dat de composiet schuttingplank een meer natuurlijke uitstraling heeft dan een volledig kunststof variant. Een volledige kunststof schuttingplank is ook duurder, omdat hier uitsluitend kunststofvezels in zijn verwerkt.

Het voordeel van composiet schuttingplanken

Composiet schuttingplanken zijn onderhoudsvrij. Na het plaatsen is het schoonhouden van deze kunststof schuttingplanken het enige wat je moet doen. Dit kan door bijvoorbeeld gebruik te maken van onze composiet reiniger. De composiet schuttingplanken hebben geen last van noesten of hars zoals bij houten schuttingplanken wel het geval is. Ook verkleuren de composiet schuttingplanken nauwelijks. Kortom, het gemak van kunststof en de uitstraling van hout. Benieuwd hoe de composiet schuttingplanken eruit zien? Kom dan eens langs in onze showroom in Vianen (Utrecht).