Dé online specialist met de laagste prijsgarantie
 
Helaas

Het gewenste artikel is helaas niet meer beschikbaar.

Lariks douglasverf naturel 2,5 liter

62,50 Per stuk
Niet beschikbaar
Laagste prijsgarantie Gratis bezorgd v/a 1200,- 8.2/10
Afhalen vanaf 250,- is gratis, indicatie bezorgkosten: 20,-

Productbeschrijving

Douglasverf naturel 2,5 liter, vochtregulerend, UV beschermend, impregnerend en goed voor circa 25 - 29 m2.

Lees meer

Deze Elephant Douglasverf naturel is een weerbestendige buitenbeits van hoge kwaliteit. Het beschermt het schilderwerk en het hout al na 1 uur na aanbrengen tegen regen en vocht, doordat er snel een waterdichte afsluiting op de buitenste laag van de Douglas beits wordt gevormd. De Douglasverf naturel kan daarna verder drogen, onafhankelijk van de weersomstandigheden. Tip: Probeer de verf eerst even op een proefstukje, zo kun je zien hoe de kleur uitpakt.


Elephant Douglasverf naturel is sneldrogend, vochtregulerend en heeft een lange levensduur. Douglas verf is bij ons verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart, grijs en naturel. Uitstekende bescherming voor tuinveranda's, schuren, schuttingen, steigers, vlonderplanken, tuinschermen, dierenverblijven, speeltoestellen, buitenkeukens, terrasplanken, moestuinen etc.


Gebruik


Maak de ondergrond stofvrij met een grove borstel en eventueel tussenschuren om opgekomen vezels te verwijderen. Voor het aanbrengen van de Elephant Douglas verf eerst goed roeren. Vervolgens de Douglasverf in 2 lagen aanbrengen. De Elephant Douglasverf naturel altijd in de richting van de houtnerf aanbrengen. Het aantal aangebrachte lagen en de kleur van het hout bepalen mede de eindkleur. Niet verwerken onder de 10°C. Droging bij 20°C. De Douglasverf naturel is stofdroog en vochtbestendig na 1 uur en overschilderbaar na 4 - 8 uur. Elephant Douglas verf  naturel kan alleen met water verdund worden. Gebruik bij voorkeur een roller of acrylkwast voor het aanbrengen van de Douglasverf. Na gebruik is het verstandig om de roller of kwast te reinigen met water.


Veiligheid


Na gebruik van de Douglasverf / beits moeten eventuele resten naar een verzamelpunt voor klein chemisch afval worden gebracht.

Eigenschappen

Artikelnummer #9461
Merk Elephant
Type Verf
Kleur Naturel
Materiaal Verf
Lees meer

Verwante producten