Dé online specialist met de laagste prijsgarantie
 
Helaas

Het gewenste artikel is helaas niet meer beschikbaar.

Kunstgras Hydepark (4,00 mtr)

HomingXL kunstgras Hydepark (4,00 mtr)

OP=OP
7,58 5,98 Per 10 cm
Niet beschikbaar
Laagste prijsgarantie Gratis bezorgd v/a 1200,- 9.2/10
Afhalen is gratis, indicatie bezorgkosten: 79,-

Productbeschrijving

Kunstgrassoort Hydepark is een kunstgrassoort die door de kortere grassprietjes altijd mooi rechtop staat. Valt in de categorie hard en is zeer aantrekkelijke qua prijs. Daardoor is Hydepark een goede keuze voor de gezinstuin en voor speelveldjes.


Je kan bestellen in veelvouden van stroken van 10 cm. Uiteraard wordt het aantal m2 wat je bestelt in één stuk geleverd. De breedte van het kunstgras is 4 meter. (in deze breedtemaat zit een tolerantie van +/- 2 cm).

Lees meer

Kunstgrassoort Hydepark is een kunstgras die door zijn kortere grassprietjes altijd mooi rechtop staat. Het kunstgras bestaat uit twee kleuren grasvezel wat zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Door de stevige sprietjes en aantrekkelijke prijs is het zeer geschikt voor de gezinstuin en voor speelveldjes. Door de gaatjes in de onderkant van het kunstgras zal water makkelijk weglopen en kan onkruid niet van onderaf groeien.


Kunstgras Hydepark is een kwalitatief hoogwaardig product, dat door jarenlange ervaring en ontwikkeling niet meer van natuurlijk gras te onderscheiden is. Van Europese bodem. 100% lood- en cadmiumvrij.


Ideaal voor iedereen die hoge eisen stelt aan een mooi en natuurlijk gazon en daaraan niet veel tijd wil of kan besteden. Maaien, sproeien, kale plekken en mosvorming behoren tot het verleden.

Eigenschappen

Artikelnummer #men2015
Merk HomingXL
Type Kunstgras
Kleur Groen
Materiaal Kunstgras
Lees meer