Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Over Binnenvloeren

Onze vloeren kunnen worden thuisbezorgd en er wordt altijd een leginstructie bijgeleverd. Hierin staat precies vermeld waar je op moet letten bij het leggen van de vloer en hoe je deze zo goed mogelijk kunt onderhouden. Deze leginstructie kunt u ook heel eenvoudig zelf downloaden vanaf onze site. Op deze manier kunt u jarenlang optimaal genieten van uw prachtige vloer! Precies zoals het hoort.

Wij staan altijd klaar om vragen te beantwoorden of om je te adviseren bij je keuze. Ook als de gewenste vloer niet in ons productoverzicht staat, dan kan je dit aangeven. Wij zetten alles op alles om ook aan die wens te voldoen. Bij alle vloeren op onze website vind je productbladen en/of andere nuttige informatie in PDF-vorm, zodat je jezelf goed kan informeren.

Mocht u via onze website een onvoldoende beeld hebben gekregen van de gewenste vloer, dan kunnen we in de meeste gevallen een monster toesturen.

Natuurlijk kan je onze collectie ook komen bekijken in onze showroom aan de Stuartweg 4C in Vianen. Maar wil je zeker weten of wij voldoende tijd voor je kunnen uittrekken neem dan contact met ons op.